Θαυμασμός, αγάπη και ευγνωμοσύνη: τρεις λέξεις με ηχηρό νόημα. Η ευχή του Νίκου είναι από εκείνες τις στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου. Μπορεί να μην έχουν αγκαλιές, χαρούμενα ποδοβολητά παιδιών ή ντροπαλά εφηβικά ευχαριστώ, αλλά έχουν κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό…

Έχοντας πλέον μεγαλώσει, υπήρχε η ανάγκη για ένα μεγάλο, καινούριο αμαξίδιο, το οποίο θα βοηθούσε την καλύτερη στάση του σώματός του.

Η μέρα, που ήταν όλα έτοιμα έφτασε και ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί το νέο αμαξίδιο στον Νίκο. Οι νεράιδες, με σύμμαχο τον καιρό, έστησαν ένα μικρό πάρτι στην αυλή του σπιτιού του. Ένα ζευγάρι ταχυδακτουλουργών και κλόουν είχαν ετοιμάσει ένα σωρό κόλπα, κάνοντας τον Νίκο να τους αποκαλύψει το πιο πλατύ χαμόγελό του! Χρώματα, μουσικές και επιφωνήματα της απόλυτης ευτυχίας είχαν πλημμυρίσει τον χώρο. Ναι, μας έδειξε ότι πέρασε πολύ όμορφα! Μέχρι που «χόρεψε» μαζί με τα ξωτικά μας – δύο παιδιά ευχής, που έχοντας ζήσει προσωπικά τη δύναμη της ευχής, είναι πλέον από τους πιο ενεργούς εθελοντές μας!

Κι επειδή η εκπλήρωση της ευχής του έγινε την ημέρα της μητέρας, μία μεγάλη ανθοδέσμη για την υπέροχη, ηρωίδα μαμά του ήταν το λιγότερο που της άξιζε. Συγκινημένη, μας ευχαριστούσε συνεχώς για αυτήν την υπέροχη ημέρα. Όλη η οικογένεια πέρασε υπέροχα και μπορεί ο Νίκος να μην μπορούσε να μας το πει, αλλά μας έδειξε με κάθε τρόπο που μπορούσε πόσο χάρηκε.

θερμά τον Γιώργο Αυγουστίδη για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βαγγέλης Δάβιος, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Choureal, Anatello, Tsirkolino, Ανθοπωλείο Στάγκος, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!