Η Ναταλία μας, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι πολύ αποφασιστική και δεν πτοείται από τις δυσκολίες. Τα αντιμετωπίζει όλα με στωικότητα, και προσπαθεί κάθε φορά να υπερβεί τον εαυτό της. Καθώς μετακινείται με αμαξίδιο, αυτό που επιθυμούσε περισσότερο από οτιδήποτε ήταν να μπορεί να παίζει όπως τα άλλα παιδιά. Ευχήθηκε λοιπόν να αποκτήσει ένα ειδικό ποδήλατο, που θα της επιτρέπει να νιώθει εκείνη την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Πάνω απ’ όλα όμως, θα της έδινε την ευκαιρία να κάνει ατέλειωτες βόλτες με τους φίλους της.

Οι νεράιδες ανέλαβαν να οργανώσουν μια αξέχαστη μέρα για τη μικρή Ναταλία, γεμάτη φίλους, και βέβαια πολύ ποδήλατο! Ο εξαιρετικός αύλειος χώρος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ήταν ιδανικός για όσα ετοιμάσαμε! Οι ποδηλάτες ακροβολίστηκαν σε διάφορα σημεία, κρατώντας δώρα και περιμένοντας την πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Όλη η οικογένεια ήταν ενθουσιασμένη, και η μικρή μας πολύ ανυπόμονη! Όταν έφτασαν, και άρχισε σταδιακά να συναντά τους ποδηλάτες για να πάρει ένα-ένα τα δώρα της, χαμογελούσε πολύ και απολάμβανε την προσοχή και την αγάπη που της έδειχναν όλοι. Ξετρελάθηκε φυσικά όταν πήρε το κράνος της και τα προστατευτικά χεριών και ποδιών, και δεν έχασε στιγμή, φορώντας τα αμέσως!

Τελειώνοντας τη διαδρομή και τις στάσεις για τα δώρα, έφτασε στο σημείο που βρισκόταν το ποδήλατο και έγιναν τα αποκαλυπτήρια! Ταυτόχρονα άναψε και το σιντριβάνι και η μουσική! Η Ναταλία ενθουσιάστηκε! Δεν ήξερε πού να πρωτοκοιτάξει! Με πρόσωπο που έλαμπε από χαρά, ανέβηκε κατευθείαν στο ποδήλατο και μαζί με όλη την παρέα με τους ποδηλάτες ξεκίνησαν να βολτάρουν!

Χαρούμενη και γεμάτη από την ημέρα της ευχής της, στην επιστροφή, έκλεισε τα ματάκια της και αποκοιμήθηκε. Από την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησε τις περιπλανήσεις με το ποδήλατο στη γειτονιά, ευτυχισμένη που πλέον μπορεί να είναι ανεξάρτητη και να χαίρεται τις βόλτες της!


θερμά την εταιρεία Υφαντής για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Αντωνία Τσέλιου, Κατερίνα Ζαγοράκη, Ντανιέλα Μάστορα

τους χορηγούς σε είδος: Ζαχαροπλαστείο Max Perry, Al Pino Cucina Italiana (Π. Φάληρο), Master Fireworks & Balloons,  MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!