Η Ναταλία μας είναι από τα παιδιά που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και δεν αλλάζουν γνώμη! Λατρεύει τη μουσική και το χορό, επομένως και η ευχή της, δεν θα μπορούσε παρά να είναι σχετική με τον καλλιτεχνικό χώρο!

Αγαπημένη τραγουδίστρια και ίνδαλμά της, η Έλενα Παπαρίζου! Την ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο, τη μελωδική φωνή και τα υπέροχα  τραγούδια της, αλλά για την καλοσύνη της και το πόσο ζεστός άνθρωπος πιστεύει ότι είναι!

Η Ναταλία περίμενε με υπομονή την εκπλήρωση της ευχής της, κάνοντας πρόβες με το καραόκε της κατά τη διάρκεια του lockdown. Και όταν η πολυπόθητη μέρα έφτασε,  η υπομονή και η επιμονή της πανέμορφης μικρούλας μας ανταμείφθηκαν! Όσα φανταζόταν και πίστευε για την Έλενα – όχι απλά επιβεβαιώθηκαν – αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν τόσο καλά και ακόμα καλύτερα!

Μόλις η Ναταλία αντίκρυσε την Έλενα, στην αρχή πάγωσε! Δεν πίστευε ότι βρισκόταν δίπλα της και το άγχος της ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε ούτε να την κοιτάξει. Χρειάστηκε λίγος χρόνος και η Έλενα έκανε το θαύμα της! Η  αμεσότητά της και ο τρόπος που πλησίασε τη Ναταλία μας, τη βοήθησαν να χαλαρώσει  και να έρθει πιο κοντά της. Και όταν άρχισαν να παίζουν το quiz που είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες για εκείνες: «2 αλήθειες – 1 ψέμα!» και η μία σωστή απάντηση διαδεχόταν την άλλη, όλοι καταλάβαμε τον ιδιαίτερο δεσμό που υπάρχει ανάμεσά  τους. Η επισφράγιση της φιλίας τους, ήρθε όταν η Έλενα χάρισε στη Ναταλία ένα δαχτυλίδι ίδιο με το δικό της, για να το φοράει και να αισθάνεται ότι την «έχει» πάντα κοντά της!

Όποιος τις έβλεπε να συζητάνε, να πειράζουν η μία την άλλη και να γελάνε, καθώς απολάμβαναν το εξαιρετικό φαγητό στο υπέροχο εστιατόριο που μάς φιλοξένησε, σίγουρα θα πίστευε ότι γνωρίζονταν εδώ και καιρό! Το γεύμα ολοκληρώθηκε και η Ναταλία πίστευε ότι σύντομα θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τη φίλη της. Δεν μπορούσε να φανταστεί τη μεγάλη έκπληξη, που είχαν σχεδιάσει οι νεράιδες για τη συνέχεια.

Η Έλενα θα την περίμενε στο στούντιο ηχογράφησης, για να τραγουδήσουν ΜΑΖΙ το αγαπημένο της τραγούδι! Απρόσμενη, απίστευτα μεγάλη χαρά για τη μικρή μας ερμηνεύτρια, που τα είχε χάσει! Δεν πίστευε στα μάτια της! Σε λίγα λεπτά βρισκόταν στο πλευρό της Έλενας, πίσω από ένα μικρόφωνο, με τους στοίχους στο αναλόγιο, κάτι που μάλλον ήταν περιττό, καθώς τους ήξερε απ’ έξω.

Η γλυκιά φωνούλα της και η αυτοπεποίθηση με την οποία τραγούδησε το «Αν με δεις να κλαίω» μας έκανε όλους να συγκινηθούμε. Μόνο, που αυτήν τη φορά τα δάκρυα που έτρεχαν ήταν απόδειξη της χαράς μας, που ένα ακόμα παιδί της οικογένειας του Κάνε-Μια-Ευχή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έζησε μία μέρα τόσο ξεχωριστή, όσο εκείνη.

Όταν έφτασε η στιγμή να χωριστούμε, η Ναταλία ήταν τόσο ευτυχισμένη! Μας ευχαρίστησε για  όσα περάσαμε μαζί της και μας ζήτησε να διηγηθούμε σε όλες τις νεράιδες πόσο τέλεια περάσαμε για να χαρούν κι εκείνες και να μην «ζηλεύουν» που δεν ήταν μαζί μας!

Ναταλία μας, συνέχισε να ονειρεύεσαι! Είσαι το ανερχόμενο αστέρι μας και ανυπομονούμε να σε καμαρώσουμε σε μεγάλες συναυλίες!

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Έλενα Παπαρίζου και την Minos EMI για την αγάπη, τη μεγάλη αγκαλιά και τον χρόνο που αφιέρωσαν στη Ναταλία μας.

θερμά την Remax Hellas για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Κοντογιαννίδου Νικολέτα, Τσίκου Βάσω, Καρβουνάς Γιάνννης, Σπανού Χρυσούλα, Γκαμαλούτσου Μαρία

τους χορηγούς σε είδος: Ψωμί & Αλάτι Γιάννης Λουκάκος, BK Studios, Fresh Patisserie, Θέατρο Χυτήριο, Route U Now

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)