Το ποδόσφαιρο για τη Νεκταρία μας είναι τρόπος ζωής. Παίζει σε ομάδα μαζί με τη δίδυμη αδελφή της και κάνει καθημερινές προπονήσεις. Ή μάλλον έκανε… μέχρι που διαγνώστηκε η ασθένεια της, πριν ενάμιση χρόνο. Έτσι, σταμάτησε τις προπονήσεις και ξεκίνησε τις διαγνωστικές εξετάσεις και τις θεραπείες. Ένας αγώνας σαφώς πιο δύσκολος από αυτούς που έδινε στα γήπεδα. Η Νεκταρία όμως ήταν πολύ δυνατή και ήξερε πολύ καλά να αγωνίζεται…

Οι νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή βρέθηκαν σχεδόν από την αρχή δίπλα της. Μαζί της μιλούσαμε για την ευχή της και με τους γιατρούς της, για την πορεία της υγείας της. Η συγκατάθεσή τους ήταν απαραίτητη για να μπορέσει η Νεκταρία να ζήσει την εκπλήρωση της μεγαλύτερης επιθυμία της. Η ευχή της φυσικά αφορούσε στη μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο και στην ομάδα που υποστηρίζει φανατικά, τη Barcelona! Της Νεκταρίας δεν της αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά ήταν απόλυτα σαφής: «Αυτό που θα ήθελα περισσότερο απ’ όλα,  είναι να βρεθώ στο Camp Nou και να παρακολουθήσω αγώνα της αγαπημένης μου ομάδας, της Barcelona!»

Ο καιρός πέρασε, η πολυπόθητη έγκριση από τον γιατρό της δόθηκε και έφτασε η στιγμή να ταξιδέψει η Νεκταρία μαζί με την οικογένειά της στη Βαρκελώνη. Οι VIP θέσεις στο όνομά της, σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο,  τα δώρα από την ομάδα και το νικητήριο γκολ από τον αγαπημένο της Μέσσι, ολοκλήρωσαν τη χαρά της. Ήταν ενθουσιασμένη και μετά τη λήξη του αγώνα, επαναλάμβανε συνεχώς πόσο ευτυχισμένη ήταν και το χαμόγελο δεν έφευγε από το πρόσωπό της!

«Αυτό το ταξίδι μου έδωσε δύναμη όταν ήμουν αδύναμη. Όταν δεν ήθελα να κάνω τις θεραπείες ή να φάω σκεφτόμουν την ευχή μου και συνέχιζα τις θεραπείες! Έπρεπε να γίνω καλά για να μπορέσω να πάω στη Βαρκελώνη, να βρεθώ στο Camp Nou και να δω την αγαπημένη μου ομάδα!»

Νεκταρία σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη μαχητικότητά σου! Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψεις στα γήπεδα που τόσο αγαπάς.

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Aegean, Airbnb, FC Barcelona, Agora shop

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).