Η Νεκταρία ευχήθηκε να κάνει ένα πάρτι, στο οποίο να είναι προσκεκλημένες οι αγαπημένες της πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ. Ντυμένη λοιπόν ως Έλσα από το Frozen, μέσα σε μια άμαξα, έκανε την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον χώρο που θα γινόταν το πάρτι!

Εκεί για να την υποδεχτούν ήταν οι τρεις νεράιδές της και οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ που είχαν τελικά έρθει! Υποκλίθηκαν μπροστά της όσο πιο βαθιά μπορούσαν, και έπειτα τη συνοδεύσαν στο κόκκινο χαλί. Όλη η παρέα ακολούθησε,  ανάμεσα από τους πυργίσκους, και οδηγήθηκε στον θρόνο της Νεκταρίας, όπου και θα γινόταν η μαγευτική στέψη της.

Επισήμως πλέον,  φορώντας το στέμμα της και κρατώντας το ραβδί της, ήταν μια καθόλα αληθινή πριγκίπισσα! Όλες με τη σειρά, η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη, Η Μπελ,, η Τιάνα, η Έλσα, η  Πεντάμορφη ,η  Μουλάν και η Γιασμίν,  υποκλίθηκαν μπροστά της υποβάλλοντας τα σέβη τους και προσφέροντάς της ένα λουλούδι.

Καθόλη τη διάρκεια του πάρτι, η μουσική που πλανιόταν στον αέρα ήταν ένα μείγμα από τη μουσική των αντίστοιχων ταινιών της Ντίσνεϊ, και δεν έλειψαν και οι δραστηριότητες όπως το face painting, η κατασκευή κοσμημάτων, ο χορός και πολλές – πολλές ακόμη!

Η Νεκταρία ζούσε το όνειρο της, το οποίο γινόταν πραγματικότητα από τις καλές της  νεράιδες. Ένιωθε σα να υπερίπτατο πάνω από έναν φανταστικό κόσμο, και φυσικά δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι αυτός ο κόσμος υπήρχε στ’ αλήθεια και παρουσιαζόταν μπροστά στα μάτια της. Έπαιξε πολύ με τις φίλες της, χόρεψε, έφαγε, γέλασε, και, όταν εμφανίστηκε η εντυπωσιακή τούρτα με τις πριγκίπισσες έμεινε πραγματικά άφωνη!


θερμά τους VolunΤeens για την οργάνωση της ευχής και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Τσέργα Μαρία, Αδάμου Ειρήνη, Μπουρνάζου Δήμητρα

τους χορηγούς σε είδος: Εcali club, Δειπνοσοφιστήριον, Fresh, EventsMusic, Studio di capelli, Stamper, Κασταλίτσα, Σχολή χορού Χριστίνα Ρόκα, Μαγγίνας Γιώργος, Λιανός, Τσίκου Βασιλική, Dorian Flowers

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!