Κάθε βήμα της ευχής του Νεκτάριου ήταν για όλους μια μεγάλη περιπέτεια! Η πρώτη πρόκληση ήταν η εξεύρεση του χώρου που θα φιλοξενούσε τον Νεκτάριο και τους αγαπημένους του ήρωες!

Βάζοντας κάτω σχέδια και μετρήσεις, ομόφωνα αποφασίστηκε πως το δωμάτιο του μικρού μας μαχητή θα έπαιρνε τη θέση της τραπεζαρίας του σπιτιού. Ένας χώρος που, έτσι κι αλλιώς, χρησιμοποιούταν ελάχιστα από την γλυκιά οικογένεια.

Οι εργασίες που απαιτήθηκαν; Πολλές! Το δάπεδο, που έκρυβε παγίδες, ξηλώθηκε  κι στρώθηκε ένα νέο, πιο ασφαλές και μοντέρνο! Ένας τοίχος από γυψοσανίδα οριοθέτησε το νέο χώρο και βάφτηκε στο αγαπημένο χρώμα του ήρωά μας και της αδερφής του: το χαρούμενο και φωτεινό κόκκινο! Οι υπόλοιποι τοίχοι ντύθηκαν με μια εντυπωσιακή ταπετσαρία, που θύμιζε ολόκληρα επεισόδια από κόμικς και ταινίες… Ήταν ο χώρος που θα γέμιζε με τους αγαπημένους του ήρωες, ώστε να νιώθουν σαν… το σπίτι τους! Τελικές πινελιές αποτέλεσαν η κουκέτα που θα μοιράζεται με την αδελφή του, αλλά και δύο γραφεία, το ένα δίπλα στο άλλο, για να μελετούν παρέα.

Κι έφτασε το πρωί που ο μικρός μας έπρεπε να επισκεφθεί το νοσοκομείο, για να κάνει την εξέταση ρουτίνας του. Όσο τριγύριζε στο μυαλό του η σκέψη από τη δυσαρέσκειά του για τον χώρο του νοσοκομείου, πίσω στο σπίτι εμείς ολοκληρώναμε με φροντίδα και αγάπη το νέο του δωμάτιο! Φτάνοντας στο σπίτι, ύστερα από μια κουραστική ημέρα, τον υποδεχθήκαμε με χαμόγελο. Στην αρχή, σαν να μπερδεύτηκε λίγο που του καλύψαμε τα μάτια. Αλλά πώς αλλιώς θα γινόταν η έκπληξη; Τον οδηγήσαμε στην πόρτα και μετρώντας αντίστροφα του αποκαλύψαμε το νέο του δωμάτιο! Με απερίγραπτη χαρά φόρεσε τη μάσκα του αγαπημένου του Spiderman και εκείνη τη στιγμή το ένιωσε… Ήταν και ο ίδιος είναι ο πραγματικός ήρωας!

θερμά τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στον πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώργος Καραγάνης, Βίκη Τσώλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, DecoMarkt, Decostar Design Floors, Elite Strom, Fresh Patisserie, Game Explorers, IKEA, KENTIA Home Linen, Myikona, Sticky, The game rules, ToyCity, Vitex, ΜΠΙΛΛΗΣ Α.Ε., Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Μαρία Κουτσουρίδου

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!