Μία μικρή νεράιδα έκλεισε σφιχτά τα μάτια της και ευχήθηκε με σκέρτσο και νάζι να αποκτήσει ένα laptop. Απώτερος σκοπός αυτής της επιθυμίας ήταν να μπορεί να παίζει και να ακούει μουσική, τόσο μόνη της, όσο και με τις αγαπημένες της φίλες.

H ευχή της μικρής μας Νίκης ακυρώθηκε αρκετές φορές. Εκείνη έπαιρνε συνέχεια τη νεράιδα της και της δήλωνε πόσο πολύ ανυπομονούσε για να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, οι νεράιδες του Make A Wish ήθελαν να είναι όλες οι συνθήκες κατάλληλες έτσι ώστε να ζήσει μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της και να παραλάβει το πολυπόθητο laptop σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο. Η Νίκη εκεί θα είχε την ευκαιρία να παίξει και να διασκεδάσει με την ψυχή της. Θα ήταν ένα ονειρεμένο σαββατοκύριακο, ακριβώς όπως επιθυμούσαν οι νεράιδες για τη μικρή τους.

Ο όμορφος χώρος που πέρασε η Νίκη τα εικοσιτετράωρα της ευχής της ήταν πέρα από κάθε όνειρο και φαντασία! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της!! Έπαιξε, διασκέδασε και έκανε πολλές βουτιές. Με ανυπομονησία και περιέργεια, περίμενε εκείνη τη στιγμή όπου θα κρατούσε στα χέρια της το δικό της laptop.

Η στιγμή αυτή δεν άργησε καθόλου, καθώς το βράδυ ανέβηκε στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου και, με ένα ολόκληρο κοινό να την αποθεώνει, παρέλαβε το laptop της. Τα γλυκά της μάτια φανέρωναν τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση που βίωνε.  Πλέον, θα μπορούσε να κάνει όλα όσα ήθελε με το καινούριο της απόκτημα. Το ίδιο κιόλας βράδυ, ζήτησε από τους εθελοντές να μιλήσει με τη νεράιδα της. Εκείνοι αμέσως την έφεραν σε επαφή με το μαγικό νεραιδόκοσμο όπου βρισκόταν. Η Νίκη της ψιθύρισε στο ακουστικό: “ Νεράιδα μου, είναι όλα τέλεια! Σε ευχαριστώ!”

Η όμορφη εκδρομή της έληξε το απόγευμα της επόμενης μέρας. Η Νίκη ήταν γεμάτη από υπέροχες και ξεχωριστές αναμνήσεις. Ένιωσε όλη τη μαγεία από τη βαθύτερη επιθυμία της, την οποία θα  κρατήσει για πάντα μέσα της σα φυλαχτό, προκειμένου να της θυμίζει ότι όλα είναι εφικτό να συμβούν!!!

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιότης, Άρια Κυπριοτάκη-Μασαούτη, Φωτεινή Λιάπη

τους χορηγούς σε είδος: Κρητικός φούρνος-Daily Bakery Cafe, Fodele Beach And Water Park Holiday Resort, Plaisio, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)