Ο Νικόλας… ναι, δεν μπορεί να σου μιλήσει μέσω του λόγου, σου μιλάει, όμως, μέσα από τη λάμψη των ματιών του! Και με αυτόν τον μοναδικά πηγαίο τρόπο σου λέει τόσα πολλά!

Μία υπέροχη οικογένεια, που ο καθημερινός της αγώνας είναι μια ευλογία. Ο μικρός μας παλεύει από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο. Πολλές εξετάσεις και οι περισσότερες δύσκολες για ένα μωρό. Η αγωνία είναι μεγάλη, αλλά η δύναμη και η πίστη της οικογένειας, των γιατρών, των εργοθεραπευτών και κυρίως η προσπάθεια του ίδιου του Νικόλα κυριαρχούν όλων. Έχουν καταφέρει και έχουν κατακτήσει μία απίστευτη ισορροπία στην απαιτητική καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν δίπλα στο παιδί. Πηγαίνει σχολείο από  4 χρόνων παράλληλα με τις  θεραπείες του.  Μπορεί να μην έχει λεκτική επικοινωνία,  αλλά έχει εξαιρετική αντίληψη.  Αναγνωρίζει την οικογένεια του και είναι πάντα χαρούμενος και συνεργάσιμος. Περνάει τη μέρα του μετά το σχολείο, συνήθως, καθήμενος στο καρότσι ή στο κρεβάτι του ή ακόμη και κάνοντας βόλτες με το αμάξι, πράγμα που του αρέσει πολύ.

Παρόλο που ο Νικόλας δεν περπατάει, δε μιλάει και δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητος, η οικογένειά του με την αγάπη και την καθημερινή της προσπάθεια έχει καταφέρει να του προσφέρει μία καθημερινότητα, όπως αυτή που απολαμβάνει κάθε παιδί. Ο ορθοστάτης ήταν απαραίτητος, ώστε να βελτιωθεί η στάση του σώματος του και να μπορεί να αναπνέει καλύτερα. Έτσι, έχει πλέον τη δυνατότητα να ξεπιάνεται και να στέκεται όρθιος. Πλέον, και κυριολεκτικά, γιατί μεταφορικά είναι ένα πλάσμα που από την πρώτη μέρα της ζωής του στέκεται όρθιο απέναντι στην δική του δοκιμασία. Χαμογελάει πλατιά πάνω στον ορθοστάτη του και η οικογένεια του νιώθει χαρά και ευγνωμοσύνη για την εκπλήρωση της ευχής του.

Mανούλα: «Σας ευχαριστώ πολύ … είστε πολύ ενεργός οργανισμός και με αμεσότητα…»

θερμά την εταιρεία Suzuki Δ.ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε

τους χορηγούς σε είδος: Μεταφορική Μαρνέρη Χίος Express

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)