Η ευχή του Νικόλα ήταν για τις νεράιδες ξεχωριστή, όπως και ο ίδιος. Ο Νικόλας λατρεύει τα ζώα, τα όμορφα τοπία και τα ταξίδια. Είναι ένας πραγματικός λάτρης της φύσης. Παράλληλα, του αρέσει πολύ να διαβάζει και να βλέπει διάφορες σειρές και ταινίες. Ήθελε, λοιπόν, με κάποιον τρόπο όλα αυτά να τα συνδυάσει. Πράγματα που μπορεί να κάνει κατά κύριο λόγο στο δωμάτιό του, πώς θα τα έκανε έξω στη φύση; Τι κι αν έφερνε τη φύση μέσα στο δωμάτιό του;

Αυτό ήταν! Όλα αυτά τα υπέροχα, εξωτικά τοπία θα τα συγκέντρωνε μέσα σε λίγα τετραγωνικά. Ήταν ενθουσιασμένος. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που είχε αποφασίσει σε ολόκληρο αυτό το ταξίδι της ευχής του να μην αφήσει μόνη της τη νεράιδά του. Της έστελνε συνεχώς φωτογραφίες με προτάσεις διακόσμησης κι επίπλωσης του δωματίου. Είναι ένα παιδί που έχει γνώμη, αίσθηση του χώρου και πολύ καλό γούστο, ενώ παραμένει πάντα διακριτικός, ευγενικός κι υπομονετικός.

Σημαντική προϋπόθεση για το νέο του δωμάτιο ήταν ένας τεράστιος, αυτοκόλλητος, παγκόσμιος χάρτης. Μάλιστα, είχε ζητήσει από τη νεράιδά του εάν γίνεται να βοηθήσει κι αυτός στο στήσιμό του. Πώς να αρνηθεί η νεράιδα σε ένα τόσο ευγενικό παιδί; Μαζί με τα ξωτικά που ήταν εκεί, ο Νικόλας κολλούσε με μεγάλη ακρίβεια κάθε γωνιά του κόσμου στον τοίχο του. Κάθε γωνιά που ανυπομονεί και ο ίδιος να επισκεφθεί στο μέλλον!

Παρόλο που η διακόσμηση και η ανακαίνιση του δωματίου του δεν ήταν έκπληξη, ο Νικόλας δεν έχασε την ανυπομονησία του και πόσο μάλλον τη χαρά του. Την ημέρα που επιτέλους ήταν εξ ολοκλήρου έτοιμο, τα ξωτικά έδεσαν ένα μαντήλι στα μάτια του και τον οδήγησαν με προσοχή μέσα στο δωμάτιο.

Το χαμόγελό του κόλλησε στο πρόσωπό του σαν τον χάρτη στον τοίχο του. Ήταν ένα χαμόγελο που ήρθε για να μείνει. Ένα χαμόγελο που θα τον συνοδεύει παντού, σε όποια γωνιά του κόσμου κι αν αποφασίσει να ταξιδέψει, όποιο τοπίο κι αν επιλέξει να δει από κοντά.

θερμά την DRYLOG SERVICES LTD για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαριάννα Γούτου, Αναστασία Δημητράντζου, Γιάννης Καρβουνάς, Βασιλική Ρόκου, Ειρήνη Τσομάκου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΙΚΕΑ, ELITE STROM, HOME ACCESSORIES, MAKE MY CAKE, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΚΕΝΤΙΑ, LEDOKOSMOS, CANVA

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!