Ο Νικόλας είναι ένα πολύ αισιόδοξο και κοινωνικό αγόρι. Επιζητά μια καθημερινότητα χαλαρή και τη δική του ελευθερία, τη δική του ανεξαρτησία. Ο Νικόλας ήθελε να ζητήσει από τις νεράιδες κάτι που θα του έμενε για μια ζωή. «Όχι ένα ταξίδι, όχι. Θα μείνουν μόνο οι αναμνήσεις», σαν να τον ακούσαμε να σκέφτεται. Ήθελε κάτι «χειροπιαστό», κάτι που να το βλέπει κάθε μέρα και να λέει: «Ναι! Αυτό είναι!».

Σιγά-σιγά, αφού έχει μπει και στην εφηβεία, έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τον απέραντο κόσμο του editing. Είναι στην αρχή ακόμη, αλλά θα τα καταφέρει. Πιστεύουμε σ’ αυτόν! Μάλιστα, είναι και αυτοδίδακτος! Όσα ξέρει, τα έχει μάθει μόνος του, βλέποντας video στο YouTube. Ένα υπολογιστής gaming, λοιπόν, θα ήταν ιδανικός, για να συνεχίσει αυτό το νεοφερμένο στη ζωή του «ταξίδι».

Ξέροντας, λοιπόν, πως η ελευθερία πολλές φορές συνδέεται με την ταχύτητα, «κλείσαμε» μια πίστα kart μόνο για αυτόν και την οικογένειά του! Και όσο ο Νικόλας «έσκιζε» την άσφαλτο με το kart του, εμείς είχαμε πάει στο σπίτι του και προσπαθούσαμε να έχουν έτοιμο εγκαίρως τον υπολογιστή του. Ιδρώναμε και ξε-ιδρώναμε. Αναρωτιόμασταν εάν θα τα καταφέρουμε…

Τελικά, προλάβαμε στο τσακ να στήσουμε τον υπολογιστή. Μας είχαν μείνει και μερικά δευτερόλεπτα, για να κρυφτούμε πριν έρθει ο Νικόλας. Μόλις μπήκε σπίτι του, ο Νικόλας έμεινε λίγο έκπληκτος, αλλά σαν παιδί στην εφηβεία δεν μας το έδειξε. Τον νέο υπολογιστή του συνόδευαν αξεσουάρ τυλιγμένα και μια τούρτα στολισμένη με κάθε είδους εφαρμογή των Windows.

Τα λόγια από τη μεριά μας είναι περιττά. Άλλωστε, ο Νικόλας δεν είναι και πολύ εκφραστικό παιδί. Μία μαμά, όμως, γνωρίζει τι σκέφτεται και τι νιώθει το παιδί της. Έτσι, θα σας παραθέσουμε απλά τα λόγια που μας είπε, λίγο πριν αποχωρήσουμε από την εκπλήρωση της ευχής: «Δεν είναι η αξία του υπολογιστή, που είναι όντως μεγάλη, αλλά η αγάπη που παίρνει το παιδί από άλλους ανθρώπους που θέλουν να το δουν απλά να χαμογελάει μετά από τη δυσκολία που πέρασε ή και περνάει».

θερμά την SRS Group of Companies για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Διονύσης Μπογδάνος, Αγγελική Τσουκαλά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Athanasiou Pastry, Pista Kart Kalamata, Ardion’s Photography & Cinematography, Ηλίας Κουντάνης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!