Η ευχή του Νικόλα εκπληρώθηκε όχι σε ένα, αλλά τρία διαφορετικά στάδια! Είχαν προηγηθεί μερικές δύσκολες ημέρες για εκείνον, αλλά η νεράιδά του ήξερε πώς να κάνει την ανατροπή.

Ο Νικόλας ονειρευόταν να μπορέσει κάποια στιγμή να φάει στο εστιατόριο ενός μεγάλου σεφ, του σεφ Μποτρίνι. Η νεράιδα Κατερινά, λοιπόν, «έκλεισε» το καλύτερο τραπέζι που ήταν έτοιμο να συνεπάρει τους γευστικούς κάλυκες του Νικόλα μας. Μάλιστα, μόλις τελείωσαν το φαγητό, οι άνθρωποι του μαγαζιού πήραν τον Νικόλα και τον οδήγησαν στην κουζίνα, κάτι το οποίο του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Αφού του έδειξαν την κουζίνα και όλα τα μυστικά που μόνο οι σεφ ξέρουν ότι είναι κρυμμένα εκεί, τον άφησαν να γυρίσει να ξεκουραστεί.

Ο Νικόλας είχε να δει την οικογένειά του αρκετό καιρό. Έτσι, για να του δώσει δύναμη, την επόμενη μέρα, η νεράιδά του του έκανε το καλύτερο δώρο: ένα reunion με τους αγαπημένους του σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Πρώτα, εμφανίστηκε η αδερφή του. Ύστερα, εμφανίστηκε ο κολλητός του, που είχε να δει 4 ολόκληρους μήνες. Τέλος, το αποκορύφωμα ήταν που η νεράιδα είχε κανονίσει να βρίσκεται εκεί και η γιαγιά του! Ο Νικόλας είχε την ευκαιρία να περάσει, επιτέλους, και πάλι ποιοτικό χρόνο με τους δικούς του, γελώντας και κάνοντας κάθε είδους αστείο.

Βέβαια, είχε καταλάβει ότι η νεράιδα «είχε βάλει το χεράκι της» και πως ο καινούριος υπολογιστής του θα βρισκόταν στο σπίτι. Βιάστηκε, λοιπόν, να φτάσει εκεί. Με το που είδε ένα ξωτικό με μια κάμερα στο χέρι, σχεδόν σίγουρος πια, είπε: «Με τραβάτε, κάτι γίνεται εδώ!». Χτύπησε την πόρτα, νομίζοντας πως κάποιος θα του άνοιγε. Τελικά, γύρισε μόνος του το πόμολο και ξαφνικά ξαναείδαμε το παιδί που γνωρίσαμε στην αρχή, πριν τη νοσηλεία… Ένα παιδί γεμάτο χιούμορ και όρεξη για ζωή! Αυτό ακριβώς μας είπε και η μαμά του: «Άλλο παιδί, ξαναβρήκε το χιούμορ του!».

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώργος Καραγάνης, Αναστασία Δημητράντζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Bodrini’s, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!