Ο Νικόλας είναι ένα παιδί ντροπαλό, αλλά τολμηρότατο για την ηλικία του, αφού με κάθε ευκαιρία αναζητά να ζήσει στιγμές δράσης και αγωνίας μέσα στον ατέλειωτο κόσμο της τεχνολογίας και του gaming! Μας ζήτησε, λοιπόν, να κάνουμε τη ζωή του μια μικρή περιπέτεια, χαρίζοντάς του άπλετες ώρες διασκέδασης και δράσης με έναν υπολογιστή gaming. Δεν ήταν αυτή, όμως, η μόνη του επιθυμία… Υπήρχε και μια άλλη, καλά κρυμμένη μέσα στην παιδική ψυχούλα του: να γίνει ένας αληθινός YouTuber. Και οι νεράιδες το κατάλαβαν!

Η ευχή του ξεκίνησε με μια φανταστική ξενάγηση στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου ο Νικόλας μας ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τον μυρμηγκοφάγο και το φίδι, που δεν φοβήθηκε στιγμή να χαϊδέψει! Μάλιστα, αποδείχτηκε και μεγάλο πειραχτήρι, αφού, ξεχνώντας τις ντροπές του, άρπαξε ένα φτερό αετού και άρχισε να μας γαργαλάει όλους, μέχρι να μη μας μείνει ανάσα από το γέλιο!

Την επόμενη μέρα, τον οδηγήσαμε σε ένα Airbnb, όπου είχαμε κανονίσει να εκπληρωθεί και η ευχή του. Με τα δώρα καλά κρυμμένα σε κάθε γωνιά του σπιτιού, ξεκίνησε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, στο οποίο ο Νικόλας και η αδερφή του συναγωνίζονταν συνεχώς για το ποιος θα βρει πρώτος τα περισσότερα δώρα. Στο μεταξύ, ο Νικόλας «έκλεβε», προσπαθώντας να κρυφακούσει και να καταλάβει τι συνέβαινε στο μικρό δωμάτιο…

Όταν τα ξωτικά μας ήταν πια έτοιμα, ο Νικόλας όρμησε μέσα στο δωμάτιο και, έκατσε με χαρά στην καινούρια του gaming καρέκλα. Χωρίς να έχει προλάβει να επεξεργαστεί τι συμβαίνει, ξάφνου εμφανίζεται στην οθόνη ο Gianuba22, ο αγαπημένος του YouTuber! Ο Νικόλας τρελάθηκε από χαρά! Οι δυο τους άρχισαν μια ατέλειωτη συζήτηση για gaming και υπολογιστές. Μάλιστα, ο Νικόλας τού εκμυστηρεύτηκε πως μεγάλο του όνειρο είναι να γίνει YouTuber και ο Giannuba22 αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο μόνο όνειρο δεν έπρεπε να παραμείνει. Έτσι, τον βοήθησε να ανοίξουν ένα ολοκαίνουριο κανάλι στο YouTube και του έδωσε όλες τις συμβουλές που πρέπει να ξέρει για να γίνει ένας σωστός YouTuber! Ο Νικόλας μας είχε πλέον όλα τα κατάλληλα εφόδια για να ξεκινήσει τη νέα του καριέρα!

θερμά τη Septona για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Γιώργος Καραγάνης, Boris Anchev, Μαρία Μαλανδράκη

τους χορηγούς σε είδος: Ανεμώνη, Domino’s Pizza, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Εστιατόριο Ιθάκη

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!