Ο Νικόλας πίστευε λανθασμένα πως εκείνη η ημέρα θα ήταν σαν όλες τις άλλες. Ξαφνικά, όμως, ένα γράμμα έφτασε σπίτι του. «Ετοίμασε βαλίτσες», σαν να του έλεγε. Ήταν η νεράιδα του Νικόλα!

Με τη βοήθεια των ξωτικών της, σε μια πόλη, όπου όλα είναι δυνατά και η μαγεία κυριαρχεί, είχαν κρύψει ξεχωριστές εμπειρίες σε κάθε γωνιά της. Πρώτη στάση; Μία πίστα cart, που ήταν όλη δική του για να απολαύσει την ταχύτητα που τόσο του αρέσει. Φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, εξέπληξε τα ξωτικά με τις οδηγικές του ικανότητες. Η μία στροφή διαδεχόταν την άλλη. Το γέλιο, η χαρά και η ελπίδα, σιγά-σιγά τρύπωσαν και πάλι μέσα στην καρδιά του. Έτσι, με τον νέο του χαμόγελο συνέχισε ακούραστος αυτή τη μοναδική ημέρα, για να καταλήξει το βράδυ σε ένα εστιατόριο, με όλα τα αγαπημένα του φαγητά και πρόσωπα.

Η επόμενη μέρα ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή. Η νεράιδά του, η Μαρία, ήξερε πόσο πολύ του αρέσει το νερό και το κολύμπι. Σε ποιον δεν αρέσει, άλλωστε; Κρύβει μια δόση ελευθερίας! Και ο Νικόλας τη χρειαζόταν. Σε ένα ξενοδοχείο με πισίνες, λοιπόν, του έκλεισε να μείνει η νεράιδά του. Και εκεί που το κολύμπι του είχε λείψει τόσο, μπήκε και πάλι στη ζωή του. Ο Νικόλας κολύμπησε στην πισίνα, έπαιξε με τους γονείς και την αδελφή του και χάρηκε το νερό για πολλές, πολλές ώρες.

Με μια ψυχή γεμάτη ελπίδα, επέστρεψε σπίτι του. Από την είσοδο, πριν καλά-καλά περάσει το κατώφλι, όλα πρόδιδαν ότι οι νεράιδες είχαν επιστρέψει! Έτσι, όταν μπήκε στο σπίτι, ενώ περίμενε να συναντήσει κάποια νεράιδα, είδε κάτι… απίστευτο! Τον υπολογιστή που τόσο πολύ επιθυμούσε μέσα στο δωμάτιό του! Ένα τεράστιο χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπό του. Η καρδιά του σαν γέμισε με ελπίδα. Από εκείνη την στιγμή και στο εξής η ζωντάνια και η χαρά, δεν έφυγαν από το πλάι του.

θερμά την εταιρεία EUNICE TRADING ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. για τη δωρεά, την Όλγα Καλογήρου και την ομάδα της για τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω crowdfunding, καθώς και τους youtuber Αrisigna, JavouTV και PigTard και την εταιρεία Mavericks για τη συμβολή τους στην ευχή μέσω του International Gaming Event!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Έφη Κετεγένη, Κατερίνα Μπαντόγια, Κωστής Καραματίδης, Τάνια Γεωργουλέτη, Χάρις Τουφεξή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: HOTEL NIKOPOLIS, GO KART CENTER, Magic Park, STUDIO RAMMOS, TGI FRIDAYS, ΜΕΙΔΑΝΗΣ, blow ballons, Ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑ, Μεταφορική Γρεβενών Καραγιάννης, Τουρλακίδης Παναγιώτης Χ., Bitdefender Greece, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!