Το gaming και η χαρά του Νικόλα πάνε χέρι-χέρι και η νεραΐδα με το μαγικό της ραβδί την ευχή θα φέρει… ή μάλλον και την κονσόλα. Το μαγικό ραβδάκι της νεραΐδας Χρυσούλας αναπήδησε και η αστερόσκονη μετέφερε τον Νικόλα στο στούντιο του Πάνου και της Κωνσταντίνας.

Η ευτυχία του ξετυλίχτηκε μονομιάς με το φιλόξενο χαμόγελο του Πάνου και την εκρηκτική παρουσία της Κωνσταντίνας. Στην αρχή, ο μικρός μας ήταν λίγο ντροπαλός και αγχωμένος. Άλλωστε, γνώριζε από κοντά τους ανθρώπους που θαυμάζει εδώ και καιρό… τους ανθρώπους που έβλεπε μονάχα μέσα από μια οθόνη! Όμως, καθώς περνούσε η ώρα, μία οικειότητα είδαμε να αναπτύσσεται ανάμεσα στους τρεις gamers.

Η συνάντηση προσδοκούσε μια μέρα που θα χαραζόταν παντοτινά στις μνήμες όλων. Οι συζητήσεις για παιχνίδια gaming, πίστες και YouTube διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ ο Πάνος με τον Νικόλα έκαναν τα δικά τους αστεία, κάνοντας τις νεράιδες να απορούν, αφού δεν τα καταλάβαιναν.

Η πρόκληση μεγάλη για τον Πάνο και την Κωνσταντίνα. Ο Νικόλας ήταν ένας απαιτητικός αντίπαλος. Μάλιστα, παραλίγο να τους κερδίσει σε ένα παιχνίδι. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα υπέροχο παιδί. Κάθε φορά που έβλεπε τον Πάνο να δυσκολεύεται, τον εμψύχωνε! Γνώστης όλων των βιντεοπαιχνιδιών είχε αφήσει έκπληκτους όλους τους παρευρισκόμενους.

Είχε πλέον μαζέψει όχι μόνο εικόνες αλλά και περισσότερες γνώσεις για τα βιντεοπαιχνίδια από τον Πάνο και την Κωνσταντίνα. Ήθελε να τα μοιραστεί  όλα με τους φίλους του! Με τον Πάνο ανέβασαν φωτογραφίες, τράβηξαν βίντεο στο «TikTok» και διάλεξε από τη συλλογή παιχνιδιών του Πάνου αμέτρητα καινούρια βιντεοπαιχνίδια. Ακολούθησαν πολλά δώρα για τον μικρό μας. Φιγούρες με τους αγαπημένους του ήρωες και παιχνίδια. Ο μικρός μας, όμως, ενθουσιάστηκε με τα μπλουζάκια και τα αμέτρητα καινούρια βιντεοπαιχνίδια που διάλεξε από τη συλλογή του Πάνου.

Ο Πάνος και η Κωνσταντίνα έμειναν με την πιο γλυκιά γεύση στη συνάντηση τους με τον Νικόλα, αφού έχουν να λένε για τον πιο δυναμικό gamer που έχει περάσει από το «Panos Dent Studio». Τελικά, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και οι οθόνες έκλεισαν με τον πιο ανέμελο αποχαιρετισμό και την πιο γλυκιά αγκαλιά από τον Πάνο. Άνοιξαν έναν καινούριο και πελώριο κόσμο για τον Νικόλα!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή του Νικόλα μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Δέσποινα Εύδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Mediterranean Palace Hotel, Avis, Miami Seafood Restaurant, ZARA, Jerry’s Foodtruck, MyIkona, Craftbox.gr, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, GAMESCOM.GR, DOMINOS

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: REDLOOP ART

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!