Η όμορφή μας Νικολέτα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μακιγιάζ. Φανταστείτε ότι, από τη στιγμή που σηκώνεται από το κρεβάτι της, μέχρι και τη στιγμή που πηγαίνει να κοιμηθεί, είναι πάντα βαμμένη.  Έτσι, λοιπόν, η ομάδα των VolunTeens, που αναλάβαμε την οργάνωση της ευχή της, κατά τη διάρκεια της αναμονής για την εκπλήρωση, οργανώσαμε μία μοναδική ημέρα με μακιγιάζ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την έκφραση των δύο αγοριών που συμμετείχαν στην ομάδα την ώρα που παρακολουθούσαν τον τρόπο με τον οποίο το μακιγιάζ τονίζει τα ζυγωματικά και κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα!

Ο καιρός περνούσε και έφτασε η πολυπόθητη ημέρα της εκπλήρωσης. Για την Νικολέτα ήταν μία τεράστια έκπληξη. Συνωμοτώντας με τον μπαμπά της, κανονίσαμε μια ηλιόλουστη μέρα να φύγουν από το σπίτι για – δήθεν – δουλειές, ώστε να καταφέρουμε εμείς να στολίσουμε τον υπέροχο κήπο τους. Μα έπρεπε να δείτε το πρόσωπό της, όταν αντίκρισε τον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της στολισμένο με κάθε είδους μπαλόνια και δώρα… Πολλά δώρα!

Ξεκίνησε να ανοίγει διστακτικά ένα-ένα τα πακέτα. Άνοιγε, άνοιγε, άνοιγε… Έσκιζε τα περιτυλίγματα, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή σ’ ένα από αυτά θα ήταν και το κινητό που τόσο λαχταρούσε. Η χαρά της, όταν το ανακάλυψε, δεν περιγράφεται. Έλαμψε ολόκληρη! Μαζί με τις φίλες της άρχισαν να το επεξεργάζονται και να βλέπουν τις δυνατότητές του κάνοντας βιντεάκια στο Tik Tok. Απ’ ότι μάθαμε από την μαμά της όλη η νύχτα πέρασε κάπως έτσι, μέχρι που ήρθε το ξημέρωμα!

Η Νικολέτα με τη σειρά της, έκανε και σε εμάς ένα δώρο… Μας χάρισε το πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο λουκ, κάνοντάς μας ένα υπέροχο επαγγελματικό μακιγιάζ. Ήταν πραγματικά απίθανη! Σε έβαφε και δεν ένιωθες να σε ακουμπάει τίποτα. Ήταν σαν τα χέρια της να πετούσαν πάνω από το πρόσωπό σου.

Και, όπως ορίζει το savoir vivre, oι VolunTeens τής προσέφεραν μια υπεροχή, κοριτσίστικη, ρομαντική ανθοδέσμη και μια φραουλένια ροζ τούρτα. Όταν πια έφτασε η ώρα να φύγουμε η διάθεση όλων μας ήταν μελαγχολική, καθώς έπρεπε να αποχωριστούμε την Νικολέτα. Βλέπετε η ζωντάνια και το χαμόγελό της γέμισε τις ημέρες μας και μας συνόδευε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ευχής της!

θερμά την ομάδα VolunTeens για την οργάνωση της ευχής και για την κάλυψη του κόστους

τους εθελοντές μας: Καφρίτσα Λένα, Πολυχρονιάδου Ήβη

τους χορηγούς σε είδος: Το Πυροτέχνημα, Ανθοπωλείο ΠΕΛΑΓΙΑ, Tsolaki Beauty Studies, Photoartech Photography-Videography

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!