Η καινούρια μας φίλη είναι μια μικρή κοκέτα όλο νάζι και αισιοδοξία. Ανυπομονούσε για τη μεγάλη συνάντηση και η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο βράδυ ο ύπνος είχε κάνει φτερά. Η μέρα της ευχής θα ξεκινούσε με ένα καλό πρωινό, βόλτα στην παραλία και στα μαγαζιά. Η Νικολέτα δεν ήταν μόνη της σε όλο αυτό. Συντροφιά είχε τις δύο καλύτερες της φίλες. Όλες μαζί, πήγαν βόλτα στα μαγαζιά, ξεκουράστηκαν για λίγο και έφαγαν μεσημεριανό, ενώ στη συνέχεια κίνησαν για τον καλλωπισμό που απαιτούσε η ημέρα. Στο κομμωτήριο αποφάσισαν για τα χτενίσματά τους (διαφορετικό η κάθε μία)  και ως άλλα μοντέλα μόδας ξεκίνησαν για το ραντεβού τους. Η ώρα για την μεγάλη συνάντηση πλησίαζε και η ανυπομονησία είχε πλημμυρίσει μικρούς και μεγάλους.

Η εκπλήρωση της ευχής θα λάμβανε χώρα σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, στολισμένη περίτεχνα, ώστε να εντυπωσιάσει τη μικρή μας. Το όνομα της δέσποζε σε κεντρικό σημείο του χώρου με τεράστια χρυσά γράμματα. Μια υπέροχη σύνθεση από λουλούδια και μπαλόνια συμπλήρωναν τη διακόσμηση. Τέλος δεν έλειπε η μουσική και φυσικά ήταν τα τραγούδια της Ελένης που τόσο αγαπάει η Νικολέτα μας.

Η κλειστή πόρτα γέμιζε αγωνία τα μάτια της Νικολέτας, καθώς περίμενε να ανοίξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ένας χτύπος ακούστηκε, η πόρτα άνοιξε και η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε. Τα μάτια της Νικολέτας έλαμψαν και παρόλο που στην αρχή η αμηχανία ήταν φανερή, εξαφανίστηκε γρήγορα και η γιορτή ξεκίνησε. Τα επιτραπέζια παιχνίδια έδωσαν παλμό στην παρέα και το τελευταίο ίχνος αμηχανίας εξαφανίστηκε! Η Ελένη Φουρέιρα δε, όντας άσσος στα επιτραπέζια, δεν σταμάτησε να κερδίζει!

Η Νικολέτα με την πρώτη ευκαιρία σαν έμπειρη δημοσιογράφος, άνοιξε το σημειωματάριο της και ξεκίνησε να παίρνει συνέντευξη από την αγαπημένη της τραγουδίστρια. Αγαπημένες γευστικές δημιουργίες συνόδευαν την κουβέντα.  41 ερωτήσεις που απαντήθηκαν με προθυμία και η παρέα καθηλωμένη, αφουγκραζόταν και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο χρόνος κυλούσε τόσο υπέροχα, αλλά και τόσο γρήγορα. Η ευχή ολοκληρώθηκε  γλυκά με τον ερχομό μιας κατακόκκινης τούρτας ειδικά διακοσμημένης  για τη Νικολέτα μας. Η ώρα του αποχωρισμού έφτασε! Η Νικολέτα και η Ελένη αντάλλαξαν αναμνηστικές μπλούζες με αφιερώσεις και στη συνέχεια η Νικολέτα πρόσφερε λουλούδια στην αγαπημένη της τραγουδίστρια. Οι αγκαλιές «έπεφταν» βροχή😊

Στο τέλος της μέρας, ανταλλάξαμε εντυπώσεις και σιγουρευτήκαμε ότι αυθεντική χαρά είχε πλημμυρίσει την ψυχή της Νικολέτας μας. Εμείς θα της ευχηθούμε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας και νοερά θα της στέλνουμε απεριόριστη δύναμη και αγάπη.

από καρδιάς την Ελένη Φουρέιρα και την Panik Records για την άμεση ανταπόκριση, την αγάπη και τον χρόνο που αφιέρωσαν στη Νικολέτα μας

τους εθελοντές: Λιβέρη Τζοάννα, Πολίτη Φανή, Σπανού Χρυσούλα, Χαλυβοπούλου Γιώτα

τους χορηγούς σε είδος:Τhe Burger Joint, Domino’s, Fresh, Airbnb, Gino hair and more

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)