Η ευχή του Νίκου ξεκίνησε με την παραλαβή του ιδίου και της μητέρας του για να πάμε να παρακολουθήσουμε την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο Νίκος φόρεσε την μπλούζα του Παναθηναϊκού, με την υπογραφή του αγαπημένου του Διούδη, και ξεκινήσαμε για την … αποστολή μας!

Καθοδόν, ο Νίκος ήταν σχεδόν αμίλητος. Μόλις περάσαμε την πύλη του Παναθηναϊκού, άρχισε να εκφράζει έντονα τη χαρά του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να περνούν ένας-ένας από μπροστά του και να τον καλωσορίζουν. Αφού ολοκληρώθηκαν τα τυπικά, ο Νίκος και η μητέρα του, πήραν θέσεις για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας. Όπως ήταν φυσικό, εστίασε την προσοχή του κυρίως στον Διούδη, που είναι και ο αγαπημένος του τερματοφύλακας. Η ώρα πέρασε και όταν μετά το τέλος της προπόνησης οι δύο τους γνωρίστηκαν και μίλησαν κατ’ ιδίαν, ο Νίκος πια ήταν αδύνατον να κρύψει τη ευτυχία του!

Ο Διούδης  φρόντισε να του χαρίσει αναμνηστικά δώρα του Παναθηναϊκού και τον οδήγησε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν μπάλα και να κάνουν πάσες. Κοντά τους βρέθηκε και ο Καρλίτο, που συμπλήρωσε την «ομάδα». Αφού τελείωσαν και αποχαιρετίστηκαν δίνοντας ραντεβού στα γήπεδα, φωτογραφήθηκαν οι δυο τους, αλλά και με πολλούς άλλους παίκτες της ομάδας. Η έκπληξη της ημέρας – για όλους ακόμα και για τις νεράιδες- ήταν η τυχαία συνάντησή μας με τον παλαίμαχο Δημήτρη Σαραβάκο.

Αφού βγάλαμε αμέτρητες αναμνηστικές φωτογραφίες του Νίκου με φόντο το πούλμαν του Παναθηναϊκού, πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό. Απολαύσαμε διάσημο κεμπάπ στο κέντρο της Αθήνας και ενώ ο Νίκος περίμενε ότι η ευχή του έφτανε στο τέλος της, εμείς του επιφυλάσσαμε μια ακόμη έκπληξη: ένα δωμάτιο μυστηρίου τον περίμενε και μάλιστα ήταν η πρώτη του φορά! Ενώ στην αρχή ήταν σκεπτικός, όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ ενθουσιαζόταν, καθώς εξερευνούσε την υπόθεση κλοπής ενός αγάλματος από ένα μουσείο.

Είχε αρχίσει πια να βραδιάζει και η οικογένεια έπρεπε να επιστρέψει στο υπέροχο Airbnb που είχαμε φροντίσει για εκείνους, με θέα την Ακρόπολη. Εκεί αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε την ευχή του Νίκου μας και ένα πρασινόλευκο τραπέζι τους περίμενε στρωμένο στη βεράντα. Ο προσωπικός τους σεφ για τη βραδιά τους ετοίμασε όλα τα αγαπημένα τους: black Angus burgers, κοτομπουκιές με πατάτες και το αγαπημένο του γλυκό, το τιραμισού!  Ο  ήρωάς μας είπε με ενθουσιασμό πως δεν είχε ξαναφάει τόσο στη ζωή του, τελειώνοντας ήδη και το δεύτερο κομμάτι τιραμισού! Μα τον περίμενε ακόμη μια τεράστια τούρτα του Παναθηναϊκού!

Η μαμά του Νίκου μας ευχαρίστησε και μας έδωσε χίλιες ευχές λέγοντας: “Ευχαριστώ από καρδιάς για τη χαρά που δώσατε απλόχερα στο παιδί μου. Είναι ξετρελαμένος! Χαμογελάει συνέχεια κι εγώ μαζί του. Σίγουρα θα το θυμόμαστε για πάντα. Σας αγαπώ!”.

Ευχαριστούμε θερμά τον Παναθηναϊκό (ή την ΠΑΕ Παναθηναϊκός) για την φιλοξενία του και τον Σωκράτη Διούδη για τον χρόνο που αφιέρωσε στον Νίκο.

τους εθελοντές μας: Όλγα Γούργουρα, Δημήτρης Δεληγιάννης, Κατερίνα Ζαγοράκη

τους χορηγούς σε είδος: 2chefs gastronomy catering, Νίκος Δασκαλόπουλος (βιντεολήπτης), MasterMind Escape Rooms, Route U Now, Airbnb, SugarQueen-
Sofia Frantzeskaki, MASTER Fireworks and Baloons

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)