Η ζωή του Νίκου έχει αλλάξει αισθητά τους τελευταίους μήνες. Το νοσοκομείο και οι θεραπείες έχουν εισβάλλει στη ζωή του και τον αναγκάζουν να δίνει τη δική του καθημερινή μάχη. Τα όνειρά του όμως δε σταματούν! Ως εξαιρετικός μαθητής στο σχολείο επιθυμούσε ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του να συνεχίζει να διαβάζει και να κάνει τα μαθήματά του. Έτσι η μοναδική του ευχή ήταν να αποκτήσει ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας. Οι νεράιδες κατάλαβαν αμέσως τις γνώσεις του και την αγάπη του για την τεχνολογία και έτσι ετοίμασαν ακόμα περισσότερα για εκείνον, προκειμένου η ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του είναι μοναδική!

Ο μικρός μας δε χρειάστηκε να περιμένει πολύ. Σε λίγες μέρες όλα ήταν απολύτως έτοιμα για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα. Οι νεράιδες και τα ξωτικά, έχοντας τον καλύτερο συνεργό, τη μητέρα του, χωρίς ο ίδιος να καταλάβει τίποτα, ετοίμασαν μία ξεχωριστή μέρα με πολλές εκπλήξεις. Την κατάλληλη στιγμή, ενώ ο Νίκος έλειπε από το σπίτι, οι εθελοντές μας βρήκαν την ευκαιρία να τοποθετήσουν όλα όσα προορίζονταν για εκείνον στον προσωπικό του χώρο.

Όταν ο Νίκος αντίκρισε όλα όσα είχαμε ετοιμάσει για αυτόν δε πίστευε στα μάτια του. Η έκπληξή και ο ενθουσιασμός φανερώθηκαν αμέσως στο πρόσωπό και ταυτόχρονα ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη του! Όρμησε στα καινούρια κουτιά που έβλεπε για πρώτη φορά και άρχισε να  ξετυλίγει τα πακέτα με μεγάλη ανυπομονησία. Μετά από λίγα λεπτά εντόπισε το κύριο αντικείμενο που ήθελε να αποκτήσει.  Το καινούριο του laptop ήταν πλέον στα χέρια του. Αμέσως το άνοιξε και ξεκίνησε να συνδέει όλα τα μηχανήματα και περιφερειακά μεταξύ τους, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις γνώσεις του.

Η ημέρα της ευχής του έληξε με ένα όμορφο γεύμα και μία υπέροχη τούρτα που προοριζόταν αποκλειστικά για τον Νίκο. Έχοντας γεμίσει από μοναδικές αναμνήσεις μας εκμυστηρεύτηκε ότι μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε να πλημμυρίζεται από χαρά και ευτυχία. Με νέα δύναμη, θα συνεχίζει να αγωνίζεται και να προσπαθεί για ό,τι θέλει να πετύχει, μέχρι να φτάνει πάντα στον τελικό του στόχο!

θερμά την Fais Group – Under Armour για τη δωρεά της

τους εθελοντές μας: Μπόρις Άνκεβ, Μαρία Μακράκη

τους χορηγούς σε είδος: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, KFC

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)