«Αυτός είναι;» ρώτησε ο Νίκος, κοιτάζοντας την πιο μεγάλη από τις κούτες που ήταν μαζεμένες στο σαλόνι του και σαν να είδαμε το χαμόγελό του να πλαταίνει λίγο περισσότερο.

Από το πουθενά, λοιπόν, εκπληρώθηκε η ευχή του Νίκου. Δεν ήξερε ότι ήταν η ημέρα της ευχής του, όταν ξαφνικά εμφανιστήκαμε στην πόρτα του. Είχε περάσει καιρός από τότε που είχε ευχηθεί για έναν υπολογιστή gaming σαν εκείνους που έβλεπε στις βιτρίνες των καταστημάτων, γεμάτους χρώματα και φώτα. Από τότε που μας μίλησε για εκείνον τον υπολογιστή, η προσμονή τον είχε κατακλύσει. Συνεχώς περνούσε από το μυαλό του εκείνη η στιγμή που θα πατούσε το μεγάλο κουμπί του πύργου και ολόκληρος ο κόσμος του gaming θα ξεδιπλωνόταν μπροστά του.

Όλες αυτές οι σκέψεις δεν περνούσαν απαρατήρητες… Φροντίσαμε για όλες τις λεπτομέρειες που μας είχε αναφέρει κατά καιρούς. Λεπτό δεν καθυστερήσαμε. Μόλις ο Νίκος μάς άνοιξε την πόρτα, γεμίσαμε το σαλόνι του με κάθε λογής κουτιά, μικρά και μεγάλα. Αφού ανοίξαμε και το τελευταίο, αρπάξαμε τα κατάλληλα εργαλεία, για να στήσουμε το γραφείο και τον υπολογιστή του. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε και πολλά. Ο Νίκος τα ήξερε σχεδόν όλα: πού μπαίνει το κάθε καλώδιο, τι κάνει το κάθε εξάρτημα… Στο άψε σβήσε είχε μπροστά του τον υπολογιστή που πάντα ονειρευόταν.

Δεν κρατιόταν να αρχίσει να ανακαλύπτει τον νέο του υπολογιστή! Ίσα που έσβησε την τούρτα, που σήμανε την εκπλήρωση της ευχής του, και αμέσως έκατσε να κατεβάσει όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια…

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Διονύσης Μπόγδανος, Αριέτα Δημητρίου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: L’ Artigiano, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Ζαχαροπλαστείο Γουναρόπουλος,Myikona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!