Όπως μας είπε η υπέροχη και γλυκύτατη μητέρα του, ο Νικόλας όλο τον χειμώνα ανησυχούσε. Κοιμόταν συχνά στο δωμάτιο των γονιών του, γιατί είχε άγχος για τις θεραπείες του.

Λίγο καιρό μετά, γνώρισε τις νεράιδες. Τους ζήτησε ένα δωμάτιο με τον αγαπημένο του ήρωα: τον κεραυνό McQueen. Η νεράιδα Κατερίνα, που είχε μαγευτεί από τον Νικόλα και την υπέροχη οικογένειά του, έκανε το αδύνατο-δυνατό για να έχουν τον χώρο των ονείρων τους. Τον χώρο που ο Νικόλας θα νιώθει ασφαλής. Τον χώρο που θα μπορεί και πάλι να ονειρευτεί, χωρίς όρια και περιορισμούς και το κυριότερο; Χωρίς ανησυχίες!

Το κόκκινο, λοιπόν, κυριάρχησε στο δωμάτιο. Αυτοκόλλητα αγώνων στόλισαν τους τοίχους. Πινακίδες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μπήκαν πάνω από το μαξιλάρι του, για να προσέχουν τα «γρήγορα» όνειρά του. Το καλύτερο, όμως, ήταν εκείνο το κρεβάτι που έφερε η νεράιδα για το δωμάτιό του. Ένα κρεβάτι ίδιο με τον αγαπημένο του McQueen.

Λίγες ημέρες πριν δει το δωμάτιό του, η νεράιδα τού κανόνισε μια μυστική βόλτα. Κάτω από το σπίτι του Νικόλα έφτασε ένα αυτοκίνητο ίδιο με τον McQueen. Και δεν ήταν ούτε παιχνίδι, ούτε μινιατούρα, ούτε κρεβάτι σαν αυτό στο δωμάτιό του. Ήταν ένα κανονικό κόκκινο αυτοκίνητο!

Και σαν να μην πέρασε μια μέρα, ήταν και το δωμάτιο έτοιμο. Γέλια, χαρές και ατελείωτο παιχνίδι έμελλαν να κλείσουν την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, η οποία θα άφηνε μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του μοναδικές αναμνήσεις και πολλή ελπίδα! «Τόσο χαρούμενο, με τόση τρέλα, λίγες φορές τον έχουμε δει», είπε ο μπαμπάς του στα ξωτικά στο τέλος της ευχής. Η αλήθεια είναι πως, ακόμη και μέσα από τη μάσκα, το χαμόγελό του ήταν εκθαμβωτικό. Καθρεπτιζόταν στα μάτια του!

Η επικοινωνία με τη γλυκιά οικογένεια του Νικόλα κράτησε και μετά την ευχή. Η μαμά του, με ένα υπέροχο μήνυμα, μας είπε ότι, από την ημέρα της ευχής του, ο Νικόλας δεν έχει ζητήσει ούτε μια φορά να κοιμηθεί στο δωμάτιο των γονιών του. Μάλιστα, κάθε πρωί τους ξυπνάει χρησιμοποιώντας το κλειδί του αυτοκινήτου, για να «βάλει μπρος» για καλημέρα. Για την οικογένεια δεν ήταν απλώς ένα καινούριο δωμάτιο. Ήταν μία αίσθηση ανταμοιβής και αγαλλίασης για ολόκληρο τον αγώνα του Νικόλα!

θερμά τον πατέρα Ελευθέριο Συτιλίδη για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αναστασία Δημητράντζου, Ιωάννα Συκιανάκη, Ρόκου Βασιλική

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, X-Treme Stores, Public, Aπολλώνιον Πεντέλης, Giga Led, INTERSPORT, Ηousemarket Ιkea, VITEX, ELITE, GO SMART, TOG AND TOG, ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ, ELECRONIC PLUS, Sticky, COSMOTE GERMANOS, Lion balloons and party, Βλαχιώτης, GUARANTEE CLIMA SERVICE, Public

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!