Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Μακουίν – Νικόλας, 5, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η μεγάλη αγάπη του μικρού Νικόλα είναι τα «Αυτοκίνητα» της Disney, και μεγαλύτερη αδυναμία έχει στον πρωταγωνιστή, το φοβερό Κεραυνό Μακουίν! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η μία και μοναδική ευχή του ήταν να αποκτήσει το ολόδικό του, ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι Μακουίν! Ήταν αυτό που έλειπε από τη μεγάλη του συλλογή με τους ήρωες-αυτοκίνητα της ταινίας.

Την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του, τον Νικόλα τον περίμενε μια επιπλέον τεράστια έκπληξη! Έξω από τον ξενώνα όπου φιλοξενείται όσο βρίσκεται στην Αθήνα για τις θεραπείες του,  αντίκρισε κάτι τελείως αναπάντεχο που τον άφησε άφωνο: ένα μεγάλο, κατακόκκινο, κανονικό αυτοκίνητο Μακουίν! Ο Νικόλας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Και όμως υπήρχε! Ο ιδιοκτήτης και «δημιουργός» του αυτοκινήτου, ο κύριος Μάκης μάς βοήθησε πολύ ώστε να καταφέρουμε να «απογειώσουμε» την ευχή του Νικόλα μας! Και ο μικρός μας, λες και το ήξερε, φάνηκε να αποκτά αμέσως μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του, σε βαθμό που δεν πήγαινε πουθενά αν δεν ήταν μαζί του και ο κ. Μάκης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπλήρωσης! Αλλά κι εκείνος εμφανώς συγκινημένος, μάς είπε ότι αν και πολύ συχνά μεταφέρει με το συγκεκριμένο αμάξι παιδιά λόγω του επαγγέλματός του, ο Νικόλας κέρδισε αμέσως μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του!

Με τη συνοδεία της μαμάς του, ο Νικόλας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των ονείρων του για να πάει στο χώρο της εκπλήρωσης της ευχής του.

Πριν τη μεγάλη αποκάλυψη του δικού του Κεραυνού Μακουίν,  προηγήθηκε ένα κυνήγι θησαυρού με γρίφους, η λύση των οποίων οδηγούσε στην ανακάλυψη ενός-ενός των δώρων του. Η χαρά του κάθε φορά που «κέρδιζε» κάτι ήταν μεγάλη και το χαμόγελό του ακόμα μεγαλύτερο! Και φυσικά, καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τον συνόδευε ο κ. Μάκης που δεν τον άφηνε λεπτό από κοντά του και τον βοηθούσε να λύσουν μαζί τους γρίφους. Όταν επιτέλους ανακάλυψαν το αυτοκινητάκι, ο Νικόλας μας ξετρελάθηκε! Εννοείται δε, ότι προκάλεσε σε κόντρα το νέο φίλο του και όπως καταλαβαίνετε το δικό του αυτοκινητάκι, κέρδισε την κούρσα!  Ο Νικόλας είναι έμφυτο ταλέντο άλλωστε, και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο απ’ αυτόν.

Ήταν μια πραγματικά υπέροχη ημέρα! Ο Νικόλας ήταν πιο χαρούμενος από ποτέ, καθώς, εκτός του ότι απέκτησε το αυτοκινητάκι που τόσο καιρό ονειρευόταν, έκανε έναν καινούριο φίλο. Με τον κ. Μάκη, λοιπόν, τη νεράιδα και το ξωτικό του μπόρεσε μετά από καιρό να παίξει και να κοινωνικοποιηθεί μακριά από σκοτούρες, γιατρούς και νοσοκομεία, με μια ζωηράδα και ξεγνοιασιά που είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα αποτελεί την καθημερινότητά του!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ε. Τσομάκου και Δ. Βαρβάτο, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Bizzare Stickers, Mattel, Ποσειδώνος Γεύσεις, Zuccherino, McQueen Auto

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).