Πολύ δυνατή και αισιόδοξη οικογένεια! Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν κατέβασα το ακουστικό. Μιλούσα πολύ ώρα με τη μαμά του Νικόλα και ήδη από τα πρώτα λεπτά, μου έλεγε πόσο πολύ με ευχαριστεί για όλα. Ποια όλα; Εγώ μόνο ένα τηλεφώνημα έκανα για να τους γνωρίσω και να δω πώς τα πάει ο μικρός. Κι όμως, «Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου…», ήταν τα λόγια αυτής της μαμάς, που παλεύει μόνη της με 3 παιδιά και με την ασθένεια του Νικόλα.

Πραγματικά με συγκίνησε και μοναδικός μου στόχος ήταν να κάνω αυτό το παιδί, το πιο χαρούμενο στον κόσμο! Θα γινόταν ο πιο διάσημος στο σχολείο του, θα ονομαζόταν ο «βασιλιάς των πάρτι».

Έτσι και έγινε. Όλα ήταν έτοιμα. Αίθουσα, στολισμός, τούρτα και φυσικά όλοι (και ήταν πάρα πολλοί!) οι  φίλοι και συμμαθητές του Νικόλα. Μόλις έφτασε και τους αντίκρισε, έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Δεν περίμενε ότι θα είχαν έρθει τόσοι πολλοί φίλοι του. Ούτε εγώ το ήξερα, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν το μόνο πράγμα που δεν μπόρεσα να προβλέψω και να γνωρίζω με σιγουριά. Όλοι φυσικά ήταν καλοδεχούμενοι και η παρουσία τους ήταν μια ευχάριστη ανατροπή, που έκανε τον Νικόλα ακόμα πιο χαρούμενο. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το χαμόγελό του, τη χαρά του, τον ενθουσιασμό του! Αυτή είναι τελικά η ανταμοιβή μας. Αυτό το χαμόγελο! Δύο λέξεις μόνο που μπορεί να σου πει ένα παιδί και να σε κάνει να αισθανθείς τη μεγαλύτερη χαρά , «Ευχαριστώ , νεράιδα»!

Ευγνώμων λοιπόν δεν είναι μόνο η μαμά του Νικόλα μας, αλλά και εγώ που είχα την τύχη να γνωρίσω μια υπέροχη οικογένεια και να πάρω τόση αγάπη…

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Αγορογιάννη, Β. Διαμαντή και Ν. Παπαδημητρίου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Matrix Bowling Lamia, Cosmote, Avis, Χαραλαμπή Χριστίνα, Κατσαρού Φωτεινή

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).