Η Ντέμπορα από πολύ μικρή δίνει μια μεγάλη μάχη με την ασθένειά της. Χρειάστηκε να διασχίσει  πολλές θάλασσες από μωρό για να έχει μία καλύτερη ζωή, αλλά δεν είχε πάει ποτέ, ούτε ήξερε καν, τι είναι νησί. Οι διακοπές, αυτές που κάνουν πολλά παιδιά ώστε να περάσουν ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι, για εκείνη ήταν κάτι άγνωστο.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της νεράιδας της να μάθει ποια είναι η πιο μεγάλη ευχή της, η 14χρονη Ντέμπορα είδε μεταξύ άλλων και φωτογραφίες της Σαντορίνης, και τη λάτρεψε! Κατάλαβε τελικά ότι ήθελε και εκείνη να νοιώσει τη χαρά των διακοπών, να βρεθεί κάπου μαγικά και να περάσει τις ημέρες της ξεκούραστα, χαλαρά και όμορφα.

Οι νεράιδες λοιπόν φρόντισαν οι πρώτες  διακοπές της να είναι υπέροχες ώστε να της μείνουν αξέχαστες.  4 ημέρες στη μαγευτική Σαντορίνη! Την περίμενε μια υπέροχη διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο για να απολαύσει τη χαλάρωση, αλλά και τα παιχνίδια στην πισίνα. Με γεύματα σε μοναδικά εστιατόρια, όπου είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει μαζί με τους καλλιτέχνες, καθώς η Ντέμπορα θέλει να γίνει τραγουδίστρια όταν μεγαλώσει. Διακοπές και χαλάρωση χωρίς μια αισθητική περιποίηση δε γίνονται φυσικά, γι’ αυτό και η μικρή μας φίλη επισκέφθηκε spa και αφέθηκε στη φροντίδα των επαγγελματιών. Με πολλές βόλτες στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης, συνοδεία της προσωπικής ξεναγού της, με την οποία απέκτησε ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Την τελευταία μέρα περίμενε μία ακόμη έκπληξη, κάνοντας τη Ντέμπορα να ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς, καθώς μια βαλίτσα με καινούργια ρούχα είχε μεταφερθεί μαγικά στο δωμάτιό της από τις νεράιδες της. Ούτε στο καλύτερο όνειρό της δεν είχε φανταστεί αυτό το ταξίδι. Μα περισσότερο απ’ όλα δε μπορούσε να χωρέσει στα μάτια της την ομορφιά της Σαντορίνης, και συνέχεια δε μπορούσε να πιστέψει την αγάπη που εισέπραξε και τις τεράστιες αγκαλιές που άνοιξαν όλοι για εκείνη και μόνο!.

Μαρία Φιλιππαίου, εθελόντρια ξεναγός: «Έχω γνωρίσει πολλά παιδιά ευχής, τα θυμάμαι όλα με μεγάλη συγκίνηση. Αυτό όμως που δε θα ξεχάσω ποτέ είναι η αγκαλιά της Ντέμπορας και ο πόνος του αποχωρισμού μας. Ήταν συγκλονιστικά όσα ζήσαμε παρέα!».

Ένα Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Μαρία Φιλιππαίου που έδωσε στη Ντέμπορα τόσο μεγάλη χαρά με την αγκαλιά της και την αγάπη της!

τους εθελοντές μας: Μαρία Φιλιππαίου

τους χορηγούς σε είδος: Μarillia Village, Pyrgos Restaurant, Sky Fall Suites and Spa, Idol, Μαρία Φιλιππαίου (ξενάγηση)

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!