Ο μικρός μας φίλος ήταν πολύ αποφασισμένος εξαρχής για την ευχή του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μας εκμυστηρεύτηκε όταν έμαθε ότι μπορούσε να κάνει ευχή, αυτή ήταν η πρώτη του σκέψη: Να αποκτήσει έναν υπολογιστή Gaming!

Είναι αλήθεια ότι του αρέσει πολύ να παίζει παιχνίδια, αλλά σήμερα το κίνητρό του είναι πολύ πιο σημαντικό: Χρειάζεται έναν υπολογιστή, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματά του, μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Ονειρευόταν την ημέρα της ευχής του να είναι στο σπίτι του, με την οικογένειά του – εκτός αν είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. Μόλις η ευχή του έφτασε στα αυτιά των νεράιδων και των ξωτικών δεν έχασαν καθόλου χρόνο…έπιασαν αμέσως δουλειά!

Ένας υπολογιστής gaming τελευταίας τεχνολογίας στήθηκε για τον φίλο μας. Κομμάτι-κομμάτι, λοιπόν, επιλέχθηκαν όλα για εκείνον πολύ μεθοδικά.

Ο υπολογιστής ετοιμάστηκε και συνοδεύτηκε με όλα τα απαραίτητα (antivirus, drivers, κλπ), πακεταρίστηκε προσεκτικά και ξεκίνησε για να συναντήσει τον μικρό μας φίλο.

Ήταν απόγευμα όταν το κουδούνι της πόρτας χτύπησε και εκείνος όλο προσμονή αντίκρυσε έναν πάκο από κουτιά! Ενθουσιασμένος, άρχισε να τα ανοίγει όλα! Έπρεπε να κάνει, όμως, λίγη υπομονή, για να τον βοηθήσουν οι γονείς του. Δεν πειράζει, είχε κι άλλα δώρα να ανοίξει έτσι κι αλλιώς, τόσο αυτός, όσο και ο αδερφός του, για τον οποίο οι νεράιδες είχαν φυσικά, επίσης, φροντίσει.

Μία ολοκαίνουρια gaming καρέκλα στήθηκε, ο υπολογιστής συνδέθηκε κι όλα ήταν έτοιμα προς χρήση! Το πρόσωπο του μικρού φωτίστηκε από χαρά!

Όμως, η αποστολή των νεράιδων δεν είχε τελειώσει ακόμα…

Το κουδούνι χτύπησε και πάλι… και αυτή τη φορά πίσω από την πόρτα τους περίμεναν χειροποίητες απολαυστικές πίτσες! Τα δύο αγόρια γεύτηκαν καθένα την αγαπημένη του γεύση.

«Μα, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ;», ρώτησε τη νεράιδα του, γεμάτος χαρά! «Είσαι η καλύτερη νεράιδα του κόσμου!».

Στη βιντεοκλήση με την αγαπημένη του νεράιδα, η χαρά του ήταν έκδηλη και το χαμόγελό του η καλύτερη επιβράβευση.

Και παρόλο που δε θέλει καθόλου να βγαίνει φωτογραφίες όσο διαρκούν οι θεραπείες του, μιας και δε θέλει να υπάρχει καμία ανάμνηση από αυτήν την περίοδο, το χαμόγελο αυτό έχει ανεξίτηλα αποτυπωθεί στην καρδιά μας.


τους χορηγούς σε είδος: Intralink, Bitdefender, Παναγιώτης Μηνάς (σετάρισμα υπολογιστή), Lepanto Riviera Pizzeria

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)