Μία ευχή γεμάτη παιχνίδι και αγκαλιές! Η μικρή μας Ν. λατρεύει το Παρίσι, το ροζ και τις πριγκίπισσες. Μιλάει μάλιστα και γαλλικά! Από όλα αυτά εμπνεύστηκαν οι νεράιδες της και της ετοίμασαν μία υπέροχη γιορτή. Όλα ήταν ροζ, με χρυσούς τόνους! Όμορφα μπαλόνια σε στήλες, αλλά και μια μικρή αψίδα, ήταν λίγα από τα διακοσμητικά που κόσμησαν την εκπλήρωση της ευχής της!

Η Ν. είχε εκμυστηρευτεί στις νεράιδές της ότι θα ήθελε να έχει ένα σκυλάκι, για να παίζουν μαζί. Η αγωνία της ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή που έφτασε στον χώρο, όπου είχαμε καλέσει φίλους της, για να χαρούν μαζί της την ευχή της. Συνεχώς, μας ρωτούσε: «Πού είναι το σκυλάκι μου;». Το σχέδιο πήγε όπως το είχαν οργανώσει οι νεράιδες. Μετά από πολύ παιχνίδι άρχισε να βρίσκει σταδιακά τα αξεσουάρ και όλα όσα χρειαζόταν, για να φροντίσει τον νέο καλύτερό της φίλο. Η χαρά της και η λαχτάρα της, όταν τον αγκάλιασε δεν περιγράφεται με λόγια. Τον ονόμασε Παρίσιο, από το αγαπημένο της Παρίσι, την Πόλη του Φωτός! Η Ν. δεν άφησε στιγμή τον Παρίσιο από την αγκαλιά της. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να μοιραστεί τις αγκαλιές της με κανέναν άλλο.

Η Νεφέλη με τις φίλες της χάρηκαν παιχνίδι, χορό, γεύμα και υπέροχη τούρτα , μια μέρα που όπως μας είπε ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της. Λίγο πριν φύγουμε ρωτήσαμε την Ν. αν της άρεσε η ευχή της και αν θα ήθελε να μεταφέρουμε κάτι στη νεράιδά της. Εκείνη, με τη σειρά της, μας απάντησε: «Να της πεις ότι την ευχαριστώ πολύ, μου χάρισε το πιο γλυκό σκυλάκι, το καλύτερο δώρο του κόσμου!»

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ανδρέας Ψάλτης, Μάρθα Γεωργιάδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Σοφία Πεχλιβανίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Λόφος cafe

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!