Όταν πρωτοσυνάντησα τη Ξένια, αισθάνθηκα ότι γνώρισα μια πραγματική πριγκίπισσα…. Ένα γλυκύτατο πλάσμα, με ευγενικούς τρόπους και λεπτεπίλεπτες κινήσεις!

Το ταξίδι της ευχής που θα οδηγούσε την Ξένια με την άμαξά της στο μαγικό κόσμο της Σταχτοπούτας, ξεκίνησε…

Πρώτη στάση στο Atelier της σχεδιάστριας που θα της έραβε ένα μοναδικό φόρεμα, ένα φόρεμα όπως αρμόζει σε μία αληθινή πριγκίπισσα. Οι  προετοιμασίες ξεκίνησαν και εμείς, οι νεράιδές της, με το μαγικό μας ραβδί φροντίσαμε κάθε στιγμή να είναι μοναδική για τη μικρή μας. 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, πήγαμε μαζί στο κάστρο της, στον Πύργο Βασιλίσσης, τον οποίο και φώτισε με το υπέροχο, λαμπερό χαμόγελό της… Εκεί την περίμενε μια έκπληξη, μιας και γνώρισε το άλογο που θα οδηγούσε την πριγκιπική άμαξα την ημέρα της ευχής της! Γευμάτισε στη βασιλική της αυλή και οι νεράιδες, της παρουσίασαν για πρώτη φορά το επίσημο ένδυμά της… Ένα μπλε φόρεμα, ίδιο και καλύτερο από εκείνο της Σταχτοπούτας, φτιαγμένο με αγάπη και πολύ φροντίδα μόνο για εκείνη!

Και επιτέλους έφτασε η ξεχωριστή ημέρα! Βάλαμε τα φτερά μας, πήραμε το ραβδί μας και «πετάξαμε» για  να συναντήσουμε τη μικρή μας πριγκίπισσα στο νοσοκομείο. Όμως δεν πήγαμε μόνες… Μαζί μας ήταν και η αυθεντική πριγκίπισσα Σταχτοπούτα που ταξίδεψε από τη μακρινή χώρα του παραμυθιού της, για να γνωρίσει την πριγκίπισσα Ξένια και να μοιραστεί μαζί της τη χαρά της! Χόρεψαν και τραγούδησαν αγκαλιά και πέρασαν από όλα τα δωμάτια του νοσοκομείου με πρωτοβουλία της πριγκίπισσας Ξένιας, ώστε  να γνωρίσουν την Σταχτοπούτα και οι φίλοι της.

Στο τέλος, έγινε η στέψη και ο τίτλος μεταβιβάστηκε στη Ξένια, που έβαλε το μπλε της φουστάνι και έκανε βόλτες στους διαδρόμους… Ήταν πανέμορφη και τόσο χαρούμενη… Αυτό που ονειρευόταν και ήθελε τόσο πολύ, αυτό που φάνταζε τόσο μακρινό έγινε πραγματικότητα και της έδωσε δύναμη. Και η Ξένια μας, προσπαθούσε με τη σειρά της να δώσει δύναμη στους φίλους της, στο νοσοκομείο. Ξένια μας είσαι η πιο θαρραλέα Σταχτοπούτα!

Ευχαριστούμε θερμά την Disney που πραγματοποίησε την ευχή της Ξένιας και μάς ταξίδεψε στον όμορφο κόσμο της πριγκίπισσας Σταχτοπούτας.

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Olga Karaververi, Πύργος Βασιλίσσης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).