Η Ξ., μια πανέμορφη μα ντροπαλή 5χρονη κουκλίτσα, λατρεύει τα λούσα και την περιποίηση. Τρελαίνεται για το μακιγιάζ, τα βερνίκια νυχιών και για κάθε είδους χτένισμα. Η μεγάλη της αδυναμία, όμως, είναι τα φορέματα και ιδιαίτερα, τα πριγκιπικά! Το όνειρό της ήταν να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κουκλόσπιτο και ένα μπουντουάρ, που θα της χάριζαν άπλετο χώρο για το μακιγιάζ και τις κούκλες της!

Την ημέρα της ευχής της ήθελε να μπει μέσα στον ρόλο και να εμφανιστεί ως πριγκίπισσα. Μια μέρα, λοιπόν, έφτασε στην πόρτα της μια νεράιδα και… ένας αληθινός πρίγκιπας! Η πριγκηπέσσα μας τρελάθηκε!

Διαβάζοντας στη μικρή μας το παραμύθι της Σταχτοπούτας, σε κάθε σελίδα τής χάριζαν και από ένα δώρο. Έτσι, μέχρι το τέλος του παραμυθιού, είχε μεταμορφωθεί και επίσημα σε μια πριγκίπισσα! Χόρεψε με τον πρίγκιπά της και ζούσε για ώρες το παραμύθι της, ανοίγοντας ταυτόχρονα και άλλα πολλά δώρα που της είχαν φέρει οι νεράιδες.

Η Ξ. και η αδερφή της, όμως, αναρωτιόντουσαν συνεχώς πού μπορεί να είναι το μπουντουάρ και το κουκλόσπιτο. Οι νεράιδες και ο πρίγκιπας, έτσι ανυπόμονες που τις έβλεπαν, τους είπαν να κλείσουν τα μάτια τους… Οι μικρές μας ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες και, όταν τα άνοιξαν ξανά, αντίκρισαν μπροστά τους το μπουντουάρ με το κουκλόσπιτο!

Η μικρή μάς χάρισε ένα πανέμορφο χαμόγελο και μια λαμπερή λάμψη στα μάτια. «Είναι λίγο πιο ωραία από ότι τα είχα φανταστεί», κατάφερε να πει μετά από λίγα λεπτά. Οι αδερφούλες έπαιζαν με το κουκλόσπιτο, τα παιχνίδια και το μπουντουάρ για ώρες!

Η Ξ. μεταμορφώθηκε σε ένα χαρούμενο, γελαστό και ομιλητικό παιδί. Φάνηκε κατευθείαν ότι «ξεπέρασε» τις ντροπές της! Οι νεράιδες, αφού είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το υπέροχο χαμόγελό της, ήξεραν ότι η ευχή είχε πλέον εκπληρωθεί! Αποστολή εξετελέσθη… Αποχαιρέτησαν τις μικρές μας πριγκίπισσες και αναχώρησαν για τον νεραϊδόκοσμο, όντας πια σίγουρες ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της Ξ. δεν είναι πια ένα όνειρο, αλλά πραγματικότητα!

θερμά τον κ. Γιώργο Γιουρούκο και την εταιρεία Technomar Shipping Inc. για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Άννα Μάνογλου, Βάγια Παναγιώτου

τους χορηγούς σε είδος: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Sugar Angel, Fouska.fou, Taxiway, Ειρήνη Χατζηκυριακίδου, Myikona, Craft Box

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!