Ένας gaming υπολογιστής ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του φίλου μας. Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή πόσο ανυπομονούσε να έχει έναν δικό του υπολογιστή, να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια!

Αν και αρκετά ταλαιπωρημένος από τις θεραπείες του, η διάθεσή του ήταν καλή κι όταν συζητούσαμε πώς ονειρευόταν εκείνη τη μέρα, μας έλεγε ότι αυτό που θα ήθελε πολύ είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα (οικογένεια, ξαδέρφια και κολλητοί φίλοι) στην αυλή του σπιτιού του.

Και έτσι συνέβη… Μπαλόνια που έγραφαν το όνομά του στην είσοδο της αυλής, μπουφές με λαχταριστές λιχουδιές και DJ-set, με την αδερφή του σε ρόλο DJ. Οι λίγοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του είχαν φτάσει κι όλοι ανυπομονούσαν για τη μεγάλη στιγμή.

Μόλις ο φίλος μας αντιλήφθηκε ότι έφτασε η νεράιδα που είχε στο αμάξι της τον πολυπόθητο υπολογιστή, έτρεξε προς το μέρος της ενθουσιασμένος! Βοήθησε να μεταφερθούν τα πολλά πακέτα στο δωμάτιό του και, αν και ανυπόμονος, κατέβηκε να συνεχίσει τον μικρό εορτασμό της ευχής του.

Μα, δεν άντεξε πολύ! Έτρεξε στο δωμάτιό του και άρχισε να ανοίγει πακέτα.

Την προηγούμενη ημέρα έχει φτάσει στο σπίτι ένα ολοκαίνουργιο γραφείο και μια καρέκλα gaming που του είχαν στείλει οι νεράιδες. Αφού στήθηκε το γραφείο έμεινε να το κοιτά με απορία, αναρωτώμενος γιατί ήταν τόσο μεγάλο! Τώρα, βλέποντας όλα αυτά τα κουτιά μπροστά του, κατάλαβε… Ούτε που φανταζόταν ότι θα έπαιρνε τόσα πολλά πράγματα! Με μάτια που έλαμπαν, έσκιζε τα χαρτιά και σε κάθε αποκάλυψη δώρου, η χαρά του μεγάλωνε.

Όταν πια άνοιξε όλα τα πακέτα και στήθηκε ο υπολογιστής στο καινούργιο του γραφείο, μας έκανε τη χάρη να επιστρέψει για λίγο στην παρέα. Μη φανταστείτε. Ίσα ίσα για να φάει λίγη από την υπέροχη τούρτα και να πει σε όλους πόσο τέλεια ήταν τα δώρα του. Μετά, έφυγε και πάλι τρέχοντας για το δωμάτιό του, άνοιξε τον υπολογιστή και ξεκίνησε να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι μαζί με τους φίλους του!

Οι γονείς και οι συγγενείς του δε σταμάτησαν να μας ευχαριστούν. Η μητέρα του, μάλιστα, μας είπε πως όταν έβλεπε στην τηλεόραση διαφημίσεις του Οργανισμού, αναρωτιόταν αν γίνονται όλα αυτά και τώρα πια σιγουρεύτηκε πως οι νεράιδες του Make-A-Wish υπάρχουν και κάνουν τα πάντα για να είναι χαρούμενα τα παιδιά που τις έχουν ανάγκη.

Στο τέλος, όταν φεύγαμε, μας εκμυστηρεύτηκε και το γεμάτο ενθουσιασμό επιφώνημα του φίλου μας, όταν έμειναν οι δυο τους, που μαρτυράει το μέγεθος της χαράς του: Γιέιιιιιιιιιι!

Ευχαριστούμε θερμά την Pharmathen για την υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Τάνια Γεωργουλέτη, Ειρήνη Τριανταφυλλίδου

τους χορηγούς σε είδος: Bitdefender, Intralink, Nikos Patsidis Photography, Μίλτος ζαχαροπλαστείο, 4Records, Digital Wave, Παναγιώτης Μηνάς (σετάρισμα υπολογιστή), MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)