Το ταξίδι της ευχής της νεαρής μας είχε κάτι ξεχωριστό… Εξωστρεφής, με χιούμορ και πολλή ενέργεια, ήθελε να έχει με το δικό της μοναδικό τρόπο την «επίβλεψη» όλων των εργασιών στη διάρκεια της διαδικασίας μεταμόρφωσης του δωματίου της! Ανέβαζε συνεχώς στο wishbox εικόνες από δωμάτια με διάφορα στιλ και λεπτομέρειες που της άρεσαν… όλα εξαιρετικά! «Έχεις φοβερό γούστο», της λέγαμε κι εκείνη μας ευχαριστούσε γελώντας γλυκά. Συζητήσαμε πολύ, ανταλλάξαμε ιδέες, δοκιμάσαμε κάθε πιθανή διάταξη και λύση, ώσπου καταλήξαμε σε αυτό που θα έδινε στο δωμάτιο το στίγμα της δικής της προσωπικότητας, του μοναδικού της χαρακτήρα!

Μετά από ένα υπέροχο διήμερο με αγαπημένα της πρόσωπα, είχε έρθει η στιγμή να αντικρίσει αυτό που με τόση λαχτάρα περίμενε! Έτσι, την υποδεχθήκαμε όλοι με πολύ ενθουσιασμό και χαρά την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της, γεμάτοι αγωνία για το αν θα της αρέσει το νέο της δωμάτιο… Μας αγκάλιασε και προχώρησε σαν σίφουνας στο διάδρομο. Με τρεμάμενα χέρια πήρε το ψαλίδι, έκοψε την κορδέλα και αποφασιστικά άνοιξε την πόρτα! Τα ζεστά της μάτια έλαμψαν! «Είναι τέλειο!», αναφώνησε! Παρατηρούσε το νέο της μπουντουάρ, το γωνιακό γραφείο που φανταζόταν, τα καδράκια πάνω από το κρεβάτι της που μαρτυρούσαν την άλλη της αγάπη, τη φωτογραφία! Της δώσαμε χρόνο να το περιεργαστεί όλα, με την ησυχία της. «Εγώ θα μείνω εδώ τώρα!» είπε μόλις κάθισε στην κρεμαστή της πολυθρόνα! Όμως οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει… το όνειρο δεν σταματούσε εκεί… Τραβήξαμε την κουρτίνα και της αποκαλύψαμε το χουχουλιάρικο μπαλκονάκι της που είχε ολότελα αλλάξει όψη! Ξετρελάθηκε! Ήταν κάτι που δεν το περίμενε, δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της! Φώναξε τους φίλους της να το δουν και όλοι μαζί κάθισαν αγκαλιασμένοι, γελώντας για να το απολαύσουν! Το προσωπάκι της είχε φωτιστεί ολόκληρο και η μαμά της μάς είπε συγκινημένη: «Πιστεύω ότι όλοι εσείς στο Κάνε-Μια-Ευχή με τη θετική σας ενέργεια, την αγάπη και το χαμόγελό σας είστε ό,τι πιο υπέροχο υπάρχει! Το όνειρο της κόρης μας έγινε πραγματικότητα… ξαναβρήκε το χαμόγελό της και τα γλυκά ματάκια της άρχισαν  πάλι να λάμπουν! Είστε οι «δικοί μας» άνθρωποι …Το ευχαριστώ είναι τόσο λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθουμε!»

 

Εξίσου συγκινημένοι και πολύ ευτυχισμένοι που την βλέπαμε να γελάει αισθανθήκαμε κι εμείς… Αγαπημένη μας, με το μαγικό μας ραβδί πασπαλίσαμε το δωμάτιό σου με πολλή αγάπη! Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα τόσο γελαστή και με την ανεξάντλητη ενέργειά σου να συνεχίσεις να κατακτάς τους πάντες!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας : Α. Αναγνωστοπούλου, Φ. Πολίτη, Β. Ντάση, Γ. Ροδιτάκη, Ε. Αλεξοπούλου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: ΙΚΕΑ, Elite Strom, Pennie, Nef  Nef, Decorex, Studio Mss, Fresh Patisserie, Αντεμισάρη, Delfino Yarns, Café Bar Restaurant  Moorings, AIRBNB

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).