Είναι 15 χρονών. Παλαιότερα συμμετείχε σε ομάδα μπάσκετ και χάντμπολ, όμως η κατάσταση της υγείας της, επέβαλλε να αφοσιωθεί στις θεραπείες της.

Το λέμφωμα εμφανίστηκε την περίοδο της αναζήτησης του εαυτού της, της διαμόρφωσης της ταυτότητάς της. Και όμως εκείνη δεν έχασε ούτε στιγμή την αυτοπεποίθησή της και την αίσθηση του χιούμορ!

Τις δύσκολες ημέρες, της έκανε παρέα ο μικρότερος αδελφός της, με τον οποίο ξεχνούσε το απαιτητικό πρόγραμμα του νοσοκομείου.

Τη γνωρίσαμε στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται για τις θεραπείες της και μάς υποδέχτηκε με το απίστευτο χιούμορ της.

Μάς μίλησε με ενθουσιασμό για τα ενδιαφέροντά της, μοιράστηκε μαζί της αγαπημένες της στιγμές και το κυριότερο μάς εμπιστεύθηκε και εκμυστηρεύτηκε τις ανησυχίες της και τη βαθύτερη επιθυμία της.

Την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της, τη συνοδεύσαμε στο θέατρο, για να παρακολουθήσουμε μια παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Ο αγαπημένος της ηθοποιός της επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη! Με τον μοναδικό του τρόπο, την αναζήτησε στο κοινό και την ανέβασε στη σκηνή. Όπως μας είπε αργότερα η ίδια, ένιωθε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά στο κάλεσμά του και δεν το πίστευε όταν της εμφάνισε το κινητό που τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει!

Μέχρι εκείνη την ημέρα, τον παρακολουθούσε από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να καταλάβει τα συναισθήματα των θεατών, όταν τους ανεβάζει έτσι απροειδοποίητα στη σκηνή! Τώρα, όμως, ξέρει, το έχει ζήσει και το έχει αισθανθεί κι εκείνη!

Μέχρι που την αποχαιρετήσαμε, δεν είχε αφήσει λεπτό το νέο της απόκτημα από τα χέρια της. Έψαχνε τις λειτουργίες και τις εφαρμογές του και ανυπομονούσε να αρχίσει να βγάζει φωτογραφίες!

Τα λόγια της μαμάς της θα μάς μείνουν αξέχαστα: «Μοιράζετε απλόχερα χαρά στα παιδιά μας και δάκρυα χαράς στις μανούλες. Εκ μέρους όλων των μαμάδων, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!»

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ν. Κανελλοπούλου, Μ. Αντωνίου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Θέατρο Περοκέ, Fresh, La Pasteria

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).