Η μέρα ξεκινά σε μια αυλή πλημμυρισμένη από τους ήχους των ζώων, που τόσο πολύ αγαπάει η μικρή μας Ε. Εκεί περνάει ευχάριστα πολλές ώρες, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο της στη φροντίδα τους. Αυτό είναι άλλωστε και το όνειρό της για το μέλλον: θέλει να γίνει κτηνίατρος· και μάλιστα η καλύτερη!

Η τεράστια αγάπη της για τα ζώα ήταν αυτό που ξεκίνησε την κουβέντα μας την ημέρα που τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά. Πώς να μη λατρέψεις ένα τόσο ξεχωριστό και ώριμο πλασματάκι; Ένα κορίτσι με τεράστια, καταπράσινα μάτια κι ένα έντονο βλέμμα που σε καθηλώνει. Είναι μόλις 8 ετών και ο στόχος της για το μέλλον είναι ξεκάθαρος, το ίδιο και η επιθυμία της. Μοναδική ευχή της και όνειρο ζωής, να αποκτήσει το δικό της άλογο!

Φτάσαμε στην Καλαμάτα και πήγαμε στον Ιππικό Όμιλο. Εκεί όπου φιλοξενείται το άλογο που σε λίγες ώρες θα «άλλαζε» ιδιοκτήτη και θα ήταν πλέον, το άλογό της!

Μετά από ένα διασκεδαστικό κυνήγι θησαυρού, κατά τη διάρκεια του οποίου η μικρή μας ξετρύπωσε τα δωράκια, φυσικά όλα σχετικά με άλογα και την ιππασία, που οι νεράιδες της είχαν επιλέξει με αγάπη για εκείνη, έφτασε έξω από το στάβλο της Κοκότ. Μίας υπέροχης φοράδας με σκούρο καφετί χρώμα και πλούσια χαίτη! Η Ε. άπλωσε με άνεση το χεράκι της με την παλάμη ανοιχτή προς τα πάνω ως έμπειρη αμαζόνα, για να δώσει στην Κοκότ την ευκαιρία να τη μυρίσει, τα μάτια τους συναντήθηκαν και αυτό ήταν… Η στιγμή ήταν τόσο δυνατή και εμείς γίναμε μάρτυρες της σχέσης ανιδιοτελούς αγάπης που ξεκινούσε, του δεσίματος που θα είχαν μεταξύ τους και της δύναμης που θα έδινε η μία στην άλλη.

Η Ε. έπιασε το χαλινάρι, έβαλε το πόδι της στον αναβολέα και ξεκίνησαν την πρώτη, από τις άπειρες, βόλτες και προπονήσεις που θα ακολουθούσαν στο στίβο!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Ελεκίδου και Η. Πολυχρονιάδου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Σχολή Ιππασίας Νικόλαος Δρούγας, Ζαχαροπλαστείο η ‘’Απόλαυση’’, Κουκούτσης Catering- Γεύσης Θύμισες, stigmiotipo studio (Ιωάννα Μαζαράκη), Intersport 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).