6π.μ. Δύο μάτια μέσα στο σκοτάδι αναζητούν το φως ανάμεσα στις γρίλιες. Περιμένουν πως και πως να περάσουν οι ώρες για να φτάσει η μεγάλη στιγμή.  Οι προηγούμενες μέρες πέρασαν ευχάριστα, αλλά και αργά. Η προσμονή έκανε το χρόνο να μην κυλά. Δεν άφησε στιγμή το μαγικό νόμισμα του Make-A-Wish από τα χέρια του και έλεγε κάθε μέρα δυνατά την ευχή του, ενώ μετρούσε ακόμη και τα δευτερόλεπτα.

Ντυμένος με τα καλά του, με ένα κατακόκκινο παπιγιόν και φορώντας το ωραιότερο χαμόγελό του, περίμενε πώς και πώς να έρθουν οι νεράιδες του. Ήξερε ότι, εκτός από τη γουρούνα που είχε ζητήσει, θα πήγαινε σε ένα όμορφο μέρος με ζωάκια που τα αγαπάει πολύ.

Στο δρόμο για τη φάρμα φρόντισε να απαθανατίσει όλη τη διαδρομή. Τραβούσε βίντεο με το κινητό του, ώστε να μπορεί να  μοιραστεί με τους  φίλους του την εμπειρία του. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν είχε φανταστεί ένα φοβερό σαλούν με τόσα πολλά ζώα να τον περιμένουν!

Με απεριόριστη αγάπη και βοήθεια από την υπεύθυνη, ο μικρός μας τάισε τα ζωάκια ένα προς ένα. Κουνέλια, κότες, άλογα και χήνες πλαισίωναν το μικρό μας, που δεν πίστευε ότι βρίσκεται στη φάρμα των ονείρων του. Κατά την διάρκεια της περιήγησής του, ανακάλυψε τη γουρούνα που είχαμε κρύψει επιμελώς και η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Έπεσε με φόρα επάνω της και τη φιλούσε εκστασιασμένος. Χωρίς να περιμένει στιγμή, φόρεσε το κράνος του και ξεκίνησε τις βόλτες. Μη θέλοντας να ενοχλήσει άλλο τα ζωάκια, κατέβηκε πρόθυμα από τη γουρούνα μια και ήταν πλέον δική του, και κατευθύνθηκε στο σαλούν για να ξεδιψάσει και να τσιμπήσει κάτι. Όχι όμως για πολύ, αφού ανυπομονούσε να κάνει ιππασία! Ως γνήσιος καουμπόι, φόρεσε το καπέλο του, ανέβηκε στο άλογο και ξεκίνησε τις βόλτες. Ήταν τέτοια η χαρά του, που φώναζε συνέχεια όσο διαρκούσε η βόλτα και τα μάτια του έλαμπαν σαν μικρά διαμάντια.

Η στιγμή που μας ανακοίνωσε ότι επιθυμεί όταν μεγαλώσει να γίνει εθελοντής στον οργανισμό μας, ώστε να χαρίζει απλόχερα στιγμές ευτυχίας στα παιδιά, ήταν για εμάς ιδιαίτερη τιμή και μας συγκίνησε.

Το πιο σημαντικό όλων, όμως, είναι ότι ο μικρός μας ήρωας πλέον αισθάνεται πιο δυνατός με τεράστια αποθέματα ευτυχίας. Η διαδικασία και η ολοκλήρωση της ευχής τον έκαναν να αισθάνεται ξεχωριστός. Τα προβλήματα υγείας μπήκαν στην άκρη και η απεριόριστη αγάπη που έλαβε αποτέλεσε ενισχυτικό εργαλείο για την αυτοπεποίθηση του.

Η αποστολή μας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μόλις αφήσαμε την οικογένεια σπίτι της, ο μικρός αμέσως ανέβηκε στη γουρούνα και χάθηκε με φόντο το ηλιοβασίλεμα!

τους εθελοντές: Ζωή Γκεσίδου, Λένα Καφρίτσα, Όλγα Καραγιάννη

τους χορηγούς σε είδος: Ziogas Western City, Peramax, Blue Rent a Car, Ζαχαροπλαστείο Φίνο, Studio 123 Photography

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)