Αδιαμφισβήτητα ήταν μία πολύ γλυκιά μέρα… σαν ζαχαρωτό! Η ευχή της μικρής μας ήταν να γίνει η Πριγκίπισσα ενός ζαχαρένιου μέρους, όπου τα πάντα θα ήταν φτιαγμένα από γλυκά. Έτσι κι έγινε! Οι νεράιδες με το μαγικό ραβδί τους μετέτρεψαν ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων σε μία Ζαχαρούπολη: ένα ολόκληρο βασίλειο ζαχαρωτών και γλυκών. Macaron-μαξιλάρια στήθηκαν στο γρασίδι, καραμέλες κρεμάστηκαν στα δέντρα, μικρά τραπεζάκια με όλων των ειδών τα γλυκά τοποθετήθηκαν στο χώρο και ένα παραμυθένιο κάστρο χτίστηκε για να υποδεχτεί την πιο γλυκιά Πριγκίπισσα.

Νεράιδες και ξωτικά δούλευαν ακατάπαυστα όλο το μεσημέρι, ώστε η Ζαχαρούπολη να χαρίσει στη μικρή μας Πριγκίπισσα την πιο γλυκιά ανάμνηση. Μια αξέχαστη εμπειρία πέρα από κάθε φαντασία! Όπου και να έστρεφε κανείς το βλέμμα του, έπεφτε πάνω σε πρωτότυπα γλυκά. Και ποιος μπορούσε να τους αντισταθεί εκείνη τη μέρα; Κανείς!

Η μικρή κατέφτασε με τους γονείς και τις αδερφές της και αντίκρισε έκπληκτη τις νεράιδες, τα ξωτικά και τους προσκεκλημένους να την υποδέχονται με τιμές πραγματικής πριγκίπισσας, με το πιο ζεστό, εγκάρδιο χειροκρότημα σε ένα κλίμα απόλυτης συγκίνησης.

Τρεις «γλυκιές» δοκιμασίες θα της έδιναν και επίσημα τον τίτλο της πιο Γλυκιάς Πριγκίπισσας. Κάθε πρόκληση που έφερνε εις πέρας με επιτυχία, της χάριζε ένα πρωτότυπο έπαθλο που αποτελούσε το εισιτήριο για την επόμενη.  Στην πρώτη δοκιμασία, η μικρή μας φρόντισε για την ξεχωριστή διακόσμηση μπισκότων και σοκολάτας διαλέγοντας διάφορα υλικά επικάλυψης. Το αποτέλεσμα ήταν ευφάνταστο και της χάρισε το πρώτο έπαθλο: ένα μεγάλο rainbow μπισκότο! Η δεύτερη δοκιμασία την προέτρεπε να ισορροπήσει μεγάλα σοκολατένια αβγά σε κουτάλες μεταφέροντας τα με το στόμα. Ήταν τόσο διασκεδαστική αυτή η πρόκληση που έκανε κάθε παρευρισκόμενο να γελάσει και την Πριγκίπισσα να το απολαύσει με την ψυχή της. Το έπαθλό της ήταν ένα τεράστιο σοκολατομπισκοτένιο αβγό! Στην τελευταία δοκιμασία έμαθε να φτιάχνει το δικό της μπουρμπουληθροκοκτέιλ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν απίστευτο… και γεμάτο γευστικές μπουρμπουλήθρες!

Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμασίες, έφτασε η στιγμή να μπει στο κάστρο της. Εκεί την περίμεναν δύο όμορφοι ιππότες για να κάνουν τη στέψη της. Στέμμα και σκήπτρο ήταν φτιαγμένα με βρώσιμα υλικά ζαχαροπλαστικής. Η Πριγκίπισσα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλο αυτό συνέβαινε στην πραγματικότητα. Εστεμμένη πλέον, κάθισε στο θρόνο της και το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία. Τα μάτια της είχαν μια γλυκιά λάμψη και το χαμόγελό της ήταν πλατύ. Η ευχή της είχε μόλις πραγματοποιηθεί!

Αυτή η μοναδική για όλους εμπειρία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, με το παιδί ευχής και την οικογένεια να πετούν στα ουράνια. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πατέρας της Πριγκίπισσας και η ίδια ευχαρίστησαν όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν αυτή τη μέρα τόσο ξεχωριστή. Όλα έκλεισαν όμορφα, με αποκορύφωση την υπέροχη τούρτα που βρήκε κοντά στο θρόνο της, περιτριγυρισμένη από νεράιδες και ιππότες.

Ήταν μία έντονη και αξέχαστη μέρα για ένα ταλαντούχο παιδί με αξιοζήλευτη ομορφιά και χαρακτήρα που ευχόμαστε να είναι πάντα γερό και να περιβάλλεται από ανθρώπους που θα το πλημμυρίζουν με αληθινή, βαθιά, ανιδιοτελή αγάπη!

θερμά  την Ε.Ι. Παπαδόπουλος για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Φανή Πολίτη, Δήμητρα Μπουρνάζου, Ειρήνη Τσομάκου, Μάνος Πετράκης, Χαρά Μασιάκου, Κυριάκος Μιχαλόπουλος, Μαρία Τσέργα, Χάρης Πατούνης, Ελένη Νικόλα, Αστάρτη Αναγνωστοπούλου, Κατερίνα Τσολάκη, Κατερίνα Ζαγοράκη, Τζοάννα Λιβέρη

τους χορηγούς σε είδος: Set Lab, ΙΙΕΚ Etoile, The Residence, RSVP Event Design & Rentals, Δειπνοσοφιστήριον Catering Services, ProElectro Event Production, Studioꞏ7 Florescence, Set Freddy, Βιοκαρπέτ, Mobile Services, Dreamstar, Yes Hotels, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων, Skrekis SA, C.I.N.C., Rita’s Hairplay, Decorex, Hatziyiannakis, Relkon Hellas SA, Popy’s Gourmet PopCorn, Bubbletale, Cap Cap, Οπτικά Μπισοβίτης, Teo Hair Design, Mattel SA, AS Company, Ηχοστολισμοί, Δελφινάκια, Σφυριχτρούλες, Χορός, Diseno, Paper-Pack Faitakis, Market 4 Seasons, Τρελοπατούσες,

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)