Εύχομαι να αποκτήσω το Playstation 4 – παιδί ευχής, 11, μυϊκή δυστροφία Duchenne

Ο 11χρονος φίλος μας δεν δυσκολεύτηκε να διαλέξει αυτό που θα του έδινε αληθινή χαρά και για αυτό ευχήθηκε να αποκτήσει ένα Play Station 4. Οι νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A -Wish ήθελαν να κάνουν τη μέρα του όσο πιο ιδιαίτερη γίνεται! Τι καλύτερο λοιπόν, από μία μέρα χαράς και παιχνιδιού στο αγαπημένο του Internet Cafe, με εκπλήξεις, φαγητό και ευτυχισμένες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Εκείνη τη μέρα, ο μικρός είχε ξυπνήσει από πολύ νωρίς το πρωί και ήταν ιδιαίτερα ανυπόμονος για τη στιγμή της απόκτησης του πολυπόθητου PlayStation 4! Όταν έφτασε στο ίντερνετ καφέ, το μαγικό ταξίδι προς την εκπλήρωση της ευχής του ξεκίνησε. Το προσωπικό του καταστήματος, πρόθυμο, βοήθησε τις νεράιδες και τα ξωτικά να στήσουν στην κυριολεξία ένα μεγάλο διάδρομο γεμάτο εκπλήξεις. Ο αγαπημένος μας φίλος έπαιζε σε playstation, και δεν είχε ακόμα αντιληφθεί τι ακριβώς τον περίμενε από πίσω του. Όταν γύρισε και το βλέμμα του και ανακάλυψε τα κουτιά με τα δώρα, άρχισε με μανία να τα ανοίγει ένα-ένα, με διάφορα επιφωνήματα χαράς, ζώντας μια μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη!

Το πρόγραμμα, όμως δεν σταματούσε εκεί! Ακολούθησε το αγαπημένο του εστιατόριο. Ο μικρός μπήκε όλο χαρά και ένα σκανταλιάρικο ξωτικό του ανακοίνωσε ότι τελικά δε θα μπορούσε να παραδοθεί εκείνη την ημέρα το playstation. Ο  μικρός πάγωσε. Η έκφραση στο πρόσωπό του φανέρωνε όλη την αγωνία του στη σκέψη και μόνο, ότι μπορεί να μην έπαιρνε την πολυαναμενόμενη κονσόλα. Το κλίμα αγωνίας κράτησε λίγο, αφού μόλις πλησίασε στο τραπέζι, είδε να τον περιμένουν δύο μεγάλα κουτιά. Η χαρά του ήταν τέτοια μόλις αντίκρισε το playstation, που αγκάλιασε σφιχτά το κουτί και ένα τεράστιο χαμόγελο ξεπρόβαλλε στο πρόσωπό του! Όταν άνοιξε το δεύτερο κουτί και είδε ότι μέσα είχε μία τηλεόραση μόνο για εκείνον, η ευτυχία του ολοκληρώθηκε! Τα ματάκια του έλαμπαν και το χαμόγελο δεν έσβηνε απ’ το προσωπάκι του. Ανυπομονούσε να πάει σπίτι και ν’ αρχίσει να παίζει με τα καινούργια του αποκτήματα. Η μητέρα του, συγκινημένη, μας ευχαρίστησε θερμά για την ξεχωριστή αυτή μέρα και πήραμε το δρόμο της επιστροφής, γεμάτοι όλοι με χαμόγελα και συναισθήματα ενθουσιασμού.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

τους εθελοντές: Αντωνία Αντωνακούδη, Κωνσταντίνος Καρίκας

τους χορηγούς σε είδος: Sony Hellas, Battlenet 3D Αλεξάνδρεια, Ζαχαροπλαστείο Μίλτος, Μαρία Καρακίτσιου (φωτογράφηση), Ζαχαρίας Παπανικολάου (λευκό ταξί)

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)