Εύχομαι να ζήσω εμπειρία Harry Potter στο Λονδίνο – Δανάη, 12, σάρκωμα Ewing

Τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας τα λατρεύει. Το ίδιο και τις αντίστοιχες ταινίες. Μέσα από τις γεμάτες μαγεία περιπέτειες, ταξιδεύει και η ίδια. Η  Δανάη που λέτε έχει βρει τον τρόπο να «χάνεται» σε κόσμους μαγικούς, με ιδιαίτερη αδυναμία στο Harry Potter που είναι ο αγαπημένος της ήρωας. Μας ενημέρωσε ότι, όχι μόνο, έχει διαβάσει όλα του τα βιβλία, αλλά έχει δει και όλες τις ταινίες του ξανά και ξανά. Έπρεπε να οργανωθούμε για να μπορέσουμε να τη μεταφέρουμε στον κόσμο που τόσο λαχταρούσε.

Στα βιβλία του Harry Potter, το Λονδίνο αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς των ιστοριών του. Φροντίσαμε λοιπόν να είναι και ο τόπος εκπλήρωσης της ευχής της Δανάης. Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία παραγωγής του θεατρικού έργου «Harry Potter and the cursed child», το οποίο και λαμβάνει χώρα σε ένα από τα καλύτερα θέατρα του Λονδίνου. Με χαρά μας βοήθησαν και καταφέραμε η Δανάη μας να παρακολουθήσει το έργο και να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές στο τέλος της παράστασης. Ακολούθησαν αυτόγραφα, φωτογραφίες και φυσικά το ιδανικό δώρο για την Δανάη, το  μαγικό ραβδί του αγαπημένου της ήρωα. Τα λόγια της ήταν συγκινητικά, καθώς μας ενημέρωσε ότι η εμπειρία που έζησε θα μείνει για πάντα στην καρδιά της και στο κουτάκι των αναμνήσεων της.

Με το μαγικό της ραβδί η Δανάη επέστρεψε στην Ελλάδα, χαρούμενη, περήφανη και ικανοποιημένη. Δεν είναι εύκολη η περιπέτεια που περνάει, όμως μετά το ταξίδι και με ένα τρόπο μαγικό την αντιμετωπίζει με περισσότερη δύναμη και επιμονή.

τους εθελοντές μας: Δεμπεγιώτη Άλκηστις

τους χορηγούς σε είδος: Sonia Friedman Production, Airbnb, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)