Ένας gaming υπολογιστής ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του μικρού μας μαχητή. Όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, περνάει πολλές ώρες παίζοντας τα αγαπημένα του παιχνίδια. H εκπλήρωση της ευχής του ήταν έτσι κι αλλιώς μια ξεχωριστή υπόθεση. Ήταν αδύνατον να ολοκληρωθεί απλά και μόνο με την παράδοση του υπολογιστή του. Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους, ακόμη και στον απόηχο της πανδημίας, να του προσφέρουν λίγη μαγεία και πολλή νεραϊδόσκονη. Ναι, ακόμα και τα αγόρια της ηλικίας του, τη χρειάζονται!

Ήθελε τόσο πολύ να παραλάβει το pc του, που προτίμησε να μην περιμένει άλλο, παρ’ όλο που γνώριζε ότι θα υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί λόγω του ιού. Έτσι, λοιπόν, ο φίλος μας παρέλαβε πρώτα το γραφείο και την καρέκλα του – και τα δύο, ειδικά για gaming εννοείται! Όταν τα αντίκρυσε, ενθουσιάστηκε! Δεν περίμενε σε καμία περίπτωση κάτι «τόσο τέλειο», όπως μας είπε! Τα έστησε στο δωμάτιό του και περίμενε με λαχτάρα τον υπολογιστή του.

Το επόμενο μεσημέρι, χτύπησε το κουδούνι και όταν η πόρτα άνοιξε, αντίκρυσε μπροστά του μία νεράιδα! Όμως δεν ήταν μόνη. Τη συνόδευε ένας γνωστός ποδοσφαιριστής και οι δύο μαζί του έκαναν τη μεγαλύτερη έκπληξη! Ο φίλος μας, που αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο, δεν πίστευε στα μάτια του! Αν και λίγο ντροπαλός,  «ξεκλειδώθηκε» γρήγορα και άρχισε να συζητάει όλο χαρά, μαζί του, για το αγαπημένο τους άθλημα! Στο μεταξύ, με την πολύτιμη βοήθεια των γονιών του, κουτιά αραδιάζονταν στο καινούργιο του γραφείο. Σαστισμένος, έτρεξε να τα ανοίξει! Ακόμα μεγαλύτερη χαρά ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του, μόλις άρχισαν να εμφανίζονται πύργος, πληκτρολόγιο, ακουστικά, ηχεία και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ενός υπολογιστή αντάξιου ενός δεινού gamer, όπως ο δικός μας!

Μπορεί να είναι συνεσταλμένος και να μην εκφράζεται πολύ, όμως η λάμψη στα μάτια του και το χαμόγελο που φώτισε το πρόσωπό του, δεν άφησαν καμία αμφιβολία στις νεράιδες ότι η αποστολή τους είχε ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία και είχαν καταφέρει να χαρίσουν χαρά, δύναμη κι ελπίδα στο μικρό μας ήρωα!

Η ευχή υιοθετήθηκε από ανώνυμο δωρητή. Σεβόμενοι την επιθυμία του θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά και σιωπηλά για την προσφορά του!

τους εθελοντές μας: Λιάνα Παπαζήση

τους χορηγούς σε είδος: Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης, Sweebies, Παναγιώτης Μηνάς (ρύθμιση υπολογιστή), BitdefenderGR, ζαχαροπλαστείο Κυριακίδης

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)