Ο γλυκός επικοινωνιακός μας έφηβος,  διαθέτει πολύ  χιούμορ και φυσικά τρέφει μεγάλη αγάπη για τα video games, όπως τα περισσότερα παιδιά. Τα Σαββατοκύριακα αφιερώνει πάντα χρόνο στους φίλους του και στα παιχνίδια, ώστε να τα περνά ευχάριστα και δυναμικά για να γεμίζει ενέργεια, αλλά και χαλάρωση. Του αρέσει να περνά τις e-δοκιμασίες γρήγορα και να ανεβαίνει πίστες και βαθμό δυσκολίας, αφού ο ίδιος γνωρίζει πόσο δυνατός μαχητής είναι.

Συζητώντας μαζί του για το τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε περισσότερο από όλα, μας εκμυστηρεύτηκε ότι ένα gaming laptop θα τον γέμιζε χαρά. Το θέλει τόσο για διασκέδαση, όσο και για δουλειά, ώστε να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια και να κάνει όλες τις εργασίες για τη σχολή του.

Αφού τον ακούσαμε με προσοχή, ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες για μια μέρα εμπειρίας που θα μείνει αξέχαστη στο νεαρό μας φίλο. Την ημέρα της ευχής του φροντίσαμε να έχει δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα, την οικογένεια και τους φίλους του, ώστε να απολαύσει στο έπακρο μία μέρα όπως ο ίδιος τη φανταζόταν, με πολύ παιχνίδι, δράση και νόστιμο φαγητό!

Είχαμε ετοιμάσει για εκείνον δυο νέες εμπειρίες: για πρώτη φορά θα δοκίμαζε το laser tag και το bowling. Σε κάθε δωμάτιο παιχνιδιού, εφόσον πέρναγε με επιτυχία τις δοκιμασίες, θα έβρισκε και ένα ξεχωριστό κομμάτι του υπολογιστή. Με στυλ έμπειρου bowling player αλλά και με ύφος δυναμικού video gamer ρίχτηκε στη «μάχη». Σε κάθε άνοιγμα η ίδια ανυπομονησία, αναρωτιόταν εάν θα ήταν ο υπολογιστής εκεί! Οι δοκιμασίες συνεχίζονταν και εκείνος το διασκέδαζε πολύ. Το laser tag τον εντυπωσίασε αφού πρόκειται για προσομοίωση παιχνιδιών Η/Υ στην πραγματικότητα. Με το όπλο με υπέρυθρη ακτινοβολία, την «ασπίδα» από άλλες επιθέσεις και άλλα digital στοιχεία όπως αν χτυπήθηκε, πόσες ζωές έχει και αν μπορεί να αναγεννηθεί, πέρναγε με επιτυχία τις πίστες. Όταν τελικά άνοιξε το μεγάλο κουτί και αντίκρισε το αντικείμενο του πόθου του, τότε ένα τεράστιο χαμόγελο φώτισε ολόκληρο το πρόσωπό του.

Στο κλείσιμο της ημέρας η αξιολόγησή του για την εκπλήρωση της ευχής ήταν άριστα 10! Με την επισήμανση ότι η εμπειρία αυτή άξιζε για βαθμό που ξεπερνά την κλίμακα του άριστου. Η δε αξιολόγηση των γονιών του περιείχε τόσο συγκινητικά όσο και γλυκά λόγια ευγνωμοσύνης, που μας γέμισαν χαρά και απίστευτη δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε πιο αισιόδοξοι και πεισματάρηδες το έργο μας.

τους εθελοντές: Δήμητρα Γκιτάκου, Αναστασία Δημητράντζου, Μαρία Χαρά Μασιακού, Βασίλης Λουντζάκης, Ζωή Λυμπέρη

τους χορηγούς σε είδος: Ella Greek Cooking, Lazer Tag Arena, Superbowl, Passarella, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)