Ο μικρός μας είναι 7 χρονών, ένα πλάσμα με απίστευτη δύναμη και θάρρος. Αγαπά και θαυμάζει τους ήρωες της Marvel. Σκεφτόμαστε πόσο μοιάζει με τους ήρωες που θαυμάζει. Δυνατοί, θαρραλέοι, ήρωες!

Η ευχή του: να αποκτήσει φιγούρες των ηρώων της Marvel. Η ιδιαίτερη αυτή ημέρα ξεκίνησε στο Cinema, σε μια ειδική αίθουσα για παιδιά. Χρώματα, αναπαυτικά καθίσματα, ακόμα και τσουλήθρα είχε και o μικρός μας ήρωας είχε κυριολεκτικά ξετρελαθεί. Ένας φωτογράφος ήταν στο χώρο με στόχο να αποθανατίσει όλες τις στιγμές. Ο μικρός σε πελάγη ευτυχίας, πόζαρε με κέφι στο φακό και δεν δίστασε να καθοδηγήσει το φωτογράφο για ακόμα καλύτερες λήψεις. Είχε μια ζωντάνια μεταδοτική με αποτέλεσμα όλοι στο χώρο να παρασυρθούν στους δικούς του ρυθμούς.

Τα φώτα έκλεισαν και η ταινία ξεκίνησε. Η οικογένεια Άνταμς κυρίευσε την αίθουσα. Η ώρα πέρασε γρήγορα με την ταινία να φτάνει στο τέλος της. Τα φώτα άναψαν και ένα τεράστιο βουνό από δώρα βρίσκονταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του. Κουτιά με πολύχρωμα περιτυλίγματα και κορδέλες τον «καλούσαν» να τα ανοίξει. Με φόρα και χαμόγελο κινήθηκε προς τα κουτιά και άρχισε να τα ξετυλίγει ένα – ένα. Γνωστά σύμβολα, όπλα ηρώων και ξαφνικά οι φιγούρες της Marvel, που τόσο ήθελε εμφανίζονταν μπροστά του!

Η εικόνα υπέροχη, με τον μικρό σε κάθε κουτί να σηκώνει το σφυρί του Thor και να ζητωκραυγάζει σαν αληθινός ήρωας σε ταινία! Με φωνές και γέλια, άνοιγε κάθε επόμενο δώρο, ώσπου να τελειώσουν. Τα πρόσωπα όλων μας συγκινημένα.

Στο φαγητό που ακολούθησε, γιατί φυσικά κουραστήκαμε από το άνοιγμα των δώρων, ο μικρός μας δεν σταμάτησε να μιλάει για τους ήρωες του. Γεγονός από μόνο του αρκετό για να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Αυτή είναι η απόδειξη ότι ήταν η βαθύτερη του ευχή και εμείς καταφέραμε να την εκπληρώσουμε.

θερμά την Άννα Μαρία Μαζαράκη για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Κωστής Καραματίδης, Λένα Καφρίτσα, Μαρία Καρακίτσιου, Ελευθερία Φερτεκλή

τους χορηγούς σε είδος: Village Cinemas, TGI Friday’s, Sweet Corner, The Walt Disney Company Greece, Toys-Shop, Jemma Comics, E-fantasy, Funbox, Myikona, Μαρία Καρακίτσιου – φωτογράφος

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)