Μικρός, αλλά πεισματάρης και δυνατός! Το αγόρι μας τρελαίνεται για το μποξ, το οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς στο YouTube. Μεγαλύτερη του επιθυμία, να αποκτήσει  ένα PlayStation 4 για να μπορεί να παίζει μαζί με τον αδελφό του, καθώς αυτό που είχαν ήταν παλιό και χάλασε. Πέρασε και περνάει ακόμα πολλά, γιατί αν και ο κίνδυνος και οι πολύ κρίσιμες μέρες έφυγαν, εξακολουθεί να κάνει εντατικά θεραπείες και είναι ελάχιστα τα πράγματα που μπορεί να κάνει. Γι’ αυτό και ανυπομονούσε τόσο πολύ να το αποκτήσει! Με αυτό θα μπορεί να απασχολείται και να «ξεφεύγει», παίζοντας τα αγαπημένα του παιχνίδια, που σχετίζονται με την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα τα οποία λατρεύει και φυσικά το μποξ! Το δεύτερο χειριστήριο και η τιμονιέρα που του πήραμε, θα του δώσει την ευκαιρία να μοιραστεί τη διασκέδαση, με τον μεγαλύτερο αδελφό του, που είναι το στήριγμά του και ο καλύτερος του φίλος!

Για την εκπλήρωση της ευχής του επιλέξαμε να τον πάμε σε ένα μέρος όπου θα μπορούσε να μάθει όλα τα μυστικά του αγαπημένου του αθλήματος, το Fight Club στο Γαλάτσι. Μόλις γίνει εντελώς καλά, θέλει να αρχίσει να προπονείται στο μποξ και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ο καλύτερος αθλητής!

Ξετρελάθηκε με το χώρο! Ανέβηκε στο ρινγκ, άκουσε με προσοχή τις οδηγίες των προπονητών, δέχθηκε με χαρά τις υποδείξεις τους και πολύ σύντομα, έκανε με άνεση τις πρώτες του κινήσεις!

Μετά το μάθημα-προπόνηση, ακολούθησε η αναζήτηση για να βρει τα δωράκια που είχαμε κρύψει στους χώρους των αποδυτηρίων. Και φυσικά, σειρά είχε το πολυπόθητο PS4. Μόλις αντίκρυσε το κουτί, τα ματάκια του έλαμψαν και το πήρε με λαχτάρα στα χέρια του, μαζί με τα νέα του παιχνίδια! Ανάμεσα στα δωράκια που πήρε, υπήρχε και κάτι ακόμα, με ξεχωριστή σημασία για εκείνον! Ήταν ένα ζευγάρι γάντια πυγμαχίας, το πρώτο δικό του! Του το προσφέραμε, μαζί με την από καρδιάς ευχή, να πάνε όλα καλά και σύντομα, να αρχίσει να προπονείται. Ελπίζουμε ότι κάθε φορά που θα φοράει τα γάντια, θα θυμάται την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του. Την ημέρα που φόρεσε το πιο πλατύ χαμόγελό του και έδειξε σε όλους την τεράστια ψυχική του δύναμη!

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας για την πολύτιμη προσφορά τους: Φανή Πολίτη, Δέσποινα Καπαδάκη

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: T.G.I. Fridays, Fresh, Sony, Fight Club Galatsi, Seven Hellas, Theofanous Elite Team

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).