Για τη χώρα των ηρώων του Disney έμαθε από μια φίλη της που την είχε ήδη επισκεφθεί, και αμέσως η ιδέα «τρύπωσε» στο μυαλουδάκι της. Είδε διάφορα βίντεο από εκεί, με τους αγαπημένους της ήρωες, τα τοπία και τις πριγκίπισσες και μαγεύτηκε. Ήθελε τόσο πολύ να βρεθεί κι εκείνη ανάμεσά τους και να ζήσει αυτήν τη μοναδική εμπειρία… και εν τέλει μας το εκμυστηρεύθηκε.

Η μικρή μας έκανε αρκετή υπομονή μέχρι το πολυπόθητο ταξίδι στη χώρα της Disney. Σίγουρα όμως, όπως αποδείχθηκε, η αναμονή άξιζε τον κόπο. Συνοδευόμενη από τους 2 λατρεμένους γονείς και τον μεγαλύτερο αδερφό της, ήταν συνεχώς στο πόδι, προσπαθώντας να εξερευνήσει τα πάντα. Ως γνωστόν, όσο χρόνο και να έχεις στη διάθεσή σου, ποτέ δεν είναι αρκετός σε ένα τέτοιο μέρος, ιδιαίτερα όταν είσαι πλημμυρισμένος από αυτήν την ανεξάντλητη παιδική ανυπομονησία και ενέργεια.

Ήταν ενθουσιασμένη που έβλεπε από κοντά τους αγαπημένους της ήρωες. Το γεγονός πως αυτοί παρουσιαζόντουσαν «ζωντανοί» μπροστά στα μάτια της και μπορούσε ακόμα και να τους αγκαλιάσει, την είχε συνεπάρει! Ήθελε να τους συναντήσει και να φωτογραφηθεί με όλους! Η Τζασμίν, η Σταχτοπούτα, ο Πλούτο, ο Κάπτεν Χουκ, ο Πίτερ Παν, και τόσοι άλλοι… Μπορούσε να τους γνωρίσει όλους!

Συνέχεια πήγαινε και έβλεπε κάτι! Τα πάντα ήταν εξίσου φανταστικά και μαγικά για εκείνη! Τα διαλείμματα ξεκούρασης ήταν ελάχιστα, καθώς ήξερε πως ζούσε μια εμπειρία ζωής και δεν ήθελε να χάσει ούτε λεπτό!

Όλα τα ωραία όμως, κάποια στιγμή τελειώνουν και έτσι έφτασε η στιγμή που έπρεπε να αποχαιρετήσει την Disneyland. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, αυτό που η μικρή μας ηρωίδα αισθανόταν ήταν πως δεν έπρεπε να λυπάται που το ταξίδι της έφτασε στο τέλος, αλλά να χαίρεται που συνέβη! Με χαρά θα αναπολεί εκείνες τις μέρες που έζησε ένα κεφάλαιο από το δικό της ξεχωριστό παραμύθι!

Ευχαριστούμε πολύ την Nivea για την υιοθεσία της ευχής!

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Disney

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).