Η Παναγιώτα, ως επίδοξη influencer, είχε ονειρευτεί να της φέρουν οι νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας σε χρυσό χρώμα, με μια θήκη κόκκινη, που είναι και το  αγαπημένο της χρώμα, και με μεγάλα ακουστικά. Ήταν πολύ συγκεκριμένη σ’ αυτά που ήθελε και τα εξέφρασε με σιγουριά!

Προς το παρόν δεν έχει το δικό της κινητό, αλλά ασχολείται πολύ με την τεχνολογία και τις διάφορες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα με το TikTok και το Instagram. Της αρέσει πολύ το μακιγιάζ και θέλει να γίνει μία πετυχημένη makeup artist. Από τη στιγμή που μας εκμυστηρεύθηκε την ευχή της, ανυπομονούσε όσο τίποτα! Δεν είχε φανταστεί όμως, αυτό που την περίμενε…

Η Παναγιώτα ταξίδεψε μαζί με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδελφό της μέχρι τη Θεσσαλονίκη, σε ένα μεγάλο εμπορικό πολυκατάστημα, στο οποίο  τους περίμεναν με ανυπομονησία οι νεράιδες της. Την οδήγησαν στις εξαιρετικές αισθητικούς πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών, που την υποδέχτηκαν θερμά. Εκεί, σε έναν όμορφο χώρο, μίλησαν πολύ μαζί της, της έδωσαν πολλές συμβουλές ομορφιάς και αισθητικής, μίλησαν για μακιγιάζ, για περιποίηση! Με λίγα λόγια, για όλα όσα ήθελε να μάθει η μικρή μας.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, η Παναγιώτα ακολούθησε τη νεράιδα στο παραμυθένιο καφέ, όπου την περίμεναν η μητέρα της με τον αδελφό της. Αφού απόλαυσε ένα λαχταριστό brunch και φωτογραφήθηκε στην πανέμορφη κούνια και στα τριαντάφυλλα, άρχισε να ξετρυπώνει από παντού δώρα! Έβρισκε και άνοιγε πακέτα, προσδοκώντας το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο… Όμως εκείνο πουθενά! Οι σακούλες άδειασαν και το κινητό άφαντο… Άρχισε λίγο να ανησυχεί, φάνηκε στο βλέμμα της, αλλά ήταν τόση η χαρά της από όλα τα προηγούμενα! Και, ξαφνικά, εμφανίζεται η υπεύθυνη του καφέ με το χρυσαφένιο τρόλεϊ και της φέρνει ένα πακέτο. Έχοντας μυριστεί τι γινόταν εκεί, το ξετύλιξε με περισσή χαρά, και όταν αντίκρυσε το κινητό, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς! Η μαμά της, εξίσου συγκινημένη, δε σταματούσε να μας ευχαριστεί!

Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει ακόμα! Με το πολυτελές βαν, η οικογένεια και οι νεράιδες οδηγήθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, όπου μία εκπληκτική junior σουίτα, με υπέροχη θέα στο λιμάνι της πόλης, τους περίμενε για την παραμονή τους!. Έκπληκτοι, βγάζοντας επιφωνήματα ενθουσιασμού, δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι όλα αυτά προορίζοντας γι’ αυτούς! Και η μοναδική τούρτα που τους περίμενε στο δωμάτιο ήταν η πιο γλυκιά «σφραγίδα» μίας υπέροχης και πολύ γεμάτης μέρας, που θα θυμούνται για πάντα!


θερμά την ΕΥΔΑΠ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Λίλη Τζιλή, Άννα Μάνογλου, Μαρία Τσάγκαρλη

τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, Mediterranean Palace, Hondos Center Apollonia Politia, Lancôme, Pink Dot Café, Ζαχαροπλαστείο Μίλτος, Photopolis Photography, Digital Wave, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!