Η Παναγιώτα ασχολείται χρόνια με το τένις. Είναι, βλέπετε, το αγαπημένο της άθλημα. Δύσκολο άθλημα το τένις… Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, γρηγοράδα και πάνω απ’ όλα; Δύναμη! Όταν γνωρίσαμε την Παναγιώτα και είδαμε πόσο δυνατή είναι η ψυχή της, καταλάβαμε γιατί το επέλεξε.

Το όνειρό της, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το να παρακολουθήσει τον τελικό ανδρών στο Roland Garros, ένα από τα κορυφαία τουρνουά Grand Slam στον κόσμο. Η ευχή της, λόγω πανδημίας, αναβλήθηκε 2 φορές, όμως η Παναγιώτα δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει και εμείς δεν αφήσαμε ποτέ το όνειρο να σβήσει. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, πήγαμε στο Tatoi Club, όπου έπαιξε τένις με την κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, γνώρισε από κοντά τον Έλληνα πρωταθλητή, Ted Angelinos, και πήρε υπογεγραμμένο μπαλάκι του τένις του Roland Garros από το Ν. 4 αντισφαιριστή στον κόσμο, Στέφανο Τσιτσιπά!

Μίας και το lockdown στο Παρίσι δεν επέτρεπε θεατές στο γήπεδο σκεφτήκαμε να φέρουμε το Roland Garros στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Η Παναγιώτα παρακολούθησε έναν τελικό από το χωμάτινο γήπεδο μέσω γιγαντοοθόνης. Παράλληλα, μέσα σε αυτά τα – δύσκολα για όλους – δύο χρόνια, οργανώσαμε και ένα κυνήγι θησαυρού, με έπαθλο θεματικά δώρα από το Roland Garros.

Η Παναγιώτα είχε πλέον εφοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα «εργαλεία». Ο τελικός προορισμός στο Παρίσι ήταν γεγονός! Ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό… το όνειρο!

Οι βαλίτσες επέστρεψαν γεμάτες από δυνατές και αξέχαστες αναμνήσεις. Περιηγήθηκε στα πέριξ του σταδίου – που κάποιος θα ήθελε μέρες για να προλάβει να τα δει όλα – γευμάτισε και τράβηξε πολλές φωτογραφίες. Ώσπου έφτασε η στιγμή του αγώνα και μπήκε στο στάδιο Philippe-Chatrier. Ξετρελάθηκε με τις θέσεις και την είχαν κατακλύσει τα συναισθήματα από συγκίνηση. Σχεδόν κατάφερε να παρακολουθήσει τον μισό αγώνα μίας και από τη μία την είχε παρασύρει ο παλμός στο γήπεδο και από την άλλη ο κορυφαίος Ισπανός αθλητής, Rafael Nadal, που νίκησε και είδε και την τελετή απονομής του. Η Παναγιώτα έζησε μία μοναδική εμπειρία που δε θα την ξεχάσει ποτέ!

Ευχαριστούμε θερμά το Roland Garros για την υποστήριξή τους.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Μαρία Σάκκαρη και στον Ted Angelinos που συμμετείχαν στο ταξίδι ευχής της Παναγιώτας.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή της Παναγιώτας

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που πήραν μέρος στην ευχή: Βασίλης Μαγκιάς, Ναταλία Δημητρίου, Elisabeth Briois, Ελένη Κωνσταντινίδη, Αλέξανδρο Πατούνη, Γιώργο Καραγάνη, Ευαγγελία Ψημμένου, Βασιλική Ρόκου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TATOΪ Club, Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών, UNIGLOBE, ZAKRET SPORTS, ΚΥΠΕΛΑ ΝΙΚΗ, Dominos Pizza, Campo dei Fiori, Candy World, Patisserie to Kati Allo, FRESH, ROOT U NOW, Παρισιάνου ΑΕ, CRAFTBOX, MYIKONA, Χειροποίητο κόσμημα Ψημμένου Ευαγγελία

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!