Ένας πολύ γλυκός και καλοντυμένος μικρός κύριος ευχήθηκε στις νεράιδες του να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή. Εκείνες, με την πολύτιμη βοήθεια των ξωτικών, του ετοίμασαν μια γλυκιά μέρα που ποτέ δεν περίμενε ότι θα ζήσει! Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί. Οι νεράιδες αποφάσισαν πως η ευχή του μικρού Παναγιώτη πρέπει να συνοδεύεται από πολλά διαφορετικά γεγονότα, όλα ποτισμένα με μπόλικη αστερόσκονη, που θα τον συναρπάσουν και θα τον κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο. Έτσι κι έγινε!

Καθώς ο Παναγιώτης έχει μεγάλη αγάπη και δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους δεινοσαύρους, η διαδρομή του  ξεκίνησε από έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο με επιβλητικές προσομοιώσεις δεινοσαύρων,  στον οποίο και  περιηγήθηκε με έκδηλη ευχαρίστηση.  Ακολούθησε μια φοβερή βόλτα με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, κάτι με το οποίο ένιωσε μεγάλη χαρά!

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος ήταν πανέτοιμος να συνεχίσει τις περιπέτειές του! Επόμενη στάση αυτής της ξεχωριστής ημέρας ήταν η ξενάγηση στον ζωολογικό κήπο. Είδε όλα τα ζώα που λατρεύει, ενώ ταυτόχρονα φάνηκε πόσο ευγνώμων και ευτυχισμένος ήταν. Δε φοβήθηκε ούτε στιγμή, ούτε δίστασε να πλησιάσει τα ζώα! Δίπλα του πάντα η μητέρα του,  δείχνοντας πόσο δυνατή και υποστηρικτική είναι σε αυτόν τον αγώνα που διανύει ο Παναγιώτης της.

Μετά από αυτόν τον προορισμό είχε φτάσει η πολυπόθητη στιγμή για την οποία οι νεράιδες είχαν φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες. Επιστρέφοντας λοιπόν σπίτι του και μπαίνοντας στο δωμάτιό του, έμεινε άφωνος αντικρίζοντας το νέο του γραφείο! Ήταν γεμάτο πακέτα όλων των μεγεθών, και δίπλα του βρισκόταν η  εντυπωσιακή gaming καρέκλα που τόσο περίμενε.

Ξετυλίγοντας και ανοίγοντας τα πακέτα ένα-ένα, από τα μικρότερα στα μεγαλύτερα, η αγωνία και η προσμονή γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη. Περιτριγυρισμένος από χαρτιά και χρωματιστές κορδέλες, αντίκρισε την οθόνη και το πληκτρολόγιο! Κάπως έτσι κατάλαβε πως επιτέλους απέκτησε τον πολυπόθητο υπολογιστή των ονείρων του! Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ημέρας και η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Από αυτή την ξεχωριστή στιγμή δε θα μπορούσε να λείπει μια φοβερή και πεντανόστιμη τούρτα με διακοσμητικά δεινοσαυράκια! Όλη η οικογένεια συγκινημένη και αγαπημένη!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Μαρία Μακράκη, Αριέττα Δημητρίου, Μαριάννα Γούτου

τους χορηγούς σε είδος: APOLLONION, ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, PENNY LANE COMFORT FOOD GOLDEN HALL, STEFI & LYNX PRODUCTIONS,ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΜΑΟΣ, ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!