«Εύχομαι να κάνω προπόνηση με την αγαπημένη μου ομάδα μπάσκετ, τον Ολυμπιακό…» Αυτή ήταν η μία και μοναδική ευχή του Παναγιώτη μας! «Θέλω να βρεθώ στο γήπεδο της ΟΜΑΔΑΡΑΣ μας, να συναντήσω όλους τους παίκτες και τον προπονητή από κοντά. Να δω πώς κάνουν προπόνηση, να «κλέψω» μερικά από τα μυστικά τους και να τα μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου για να εφαρμόσουμε κι εμείς στη δική μας ομάδα!» Αυτά ήταν μερικά από τα γλυκά λόγια του Παναγιώτη, όταν εξομολογήθηκε την ευχή του. Η συζήτηση διήρκησε αρκετή ώρα και ο Παναγιώτης μάς έλεγε για τα κατορθώματα του Σπανούλη, του Πρίντεζη, του Παπανικολάου και των άλλων αθλητών – ηρώων για εκείνον, του Ολυμπιακού. Μάς είπε επίσης πόσο πολύ τους θαυμάζει και τι θα τους ρωτούσε όταν θα τους έβλεπε από κοντά… Και η ευχή του Παναγιώτη θα έβγαινε αληθινή, μόνο που έπρεπε να κάνει υπομονή και να περιμένει λίγο καιρό μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή! Οι μέρες περνούσαν και ο Παναγιώτης μας είδε την ευχή ενός άλλου Παναγιώτη να γίνεται πραγματικότητα… Μία ευχή που ήταν σαν την δική του, να βρεθεί δίπλα στα κοινά τους ινδάλματα! Και ο Παναγιώτης που περίμενε να γίνει η ευχή του, χάρηκε πραγματικά που είδε να εκπληρώνεται η ευχή του άλλου παιδιού και η χαρά αυτή ήταν κοινή για τους συνονόματους!

«Θα έρθει και η δική μου σειρά! Θα γίνει και η δική μου ευχή αληθινή!» αναφώνησε. Έτσι και έγινε… Το τηλέφωνο στο σπίτι του Παναγιώτη χτυπούσε συνεχώς τις τελευταίες ημέρες. Ήταν η νεράιδα του που προετοίμαζε όλες τις λεπτομέρειες για τη δική του ξεχωριστή ημέρα και μιλούσε συνεχώς με τη γλυκιά μανούλα του: «Πώς είναι σήμερα το αγόρι μας; Σε 2 μέρες θα γίνει η ευχή μας! Φαντάζομαι με πόση χαρά και ανυπομονησία περιμένει! Στις 3:00 το μεσημέρι θα έρθουμε να σας πάρουμε…»

Η ημέρα έφτασε, το ρολόι έδειξε 3 ακριβώς και το όνειρο του Παναγιώτη βγήκε αληθινό! Έφτασε στο ΣΕΦ όπου όλοι οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και μπήκε μέσα στο γήπεδο. Εκεί όπου σε λίγη ώρα θα συναντούσε τα πρότυπά του. Η ομάδα βγήκε από τα αποδυτήρια και το πρόσωπο του Παναγιώτη έλαμψε ξανά! Οι παίκτες, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο, όλοι όσοι ήταν εκεί σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για τον Παναγιώτη τον έκαναν να αισθανθεί μέλος της ομάδας! Η ευχή του είχε γίνει πραγματικότητα… Τώρα πια τίποτα δε θα ήταν το ίδιο με πριν…

Ο Παναγιώτης έχει τη δική του φανέλα δώρο από την ομάδα και είναι ένας από εκείνους! Παναγιώτη μας, σου ευχόμαστε να βάλεις πολλά καλάθια στον αγώνα της ζωής σου. Εμείς θα σε καμαρώνουμε πάντα και θα χαιρόμαστε με όλες σου τις νίκες!!!

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πραγματοποίηση της ευχής, μα κυρίως για αγάπη τους προς τον Παναγιώτη!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά την Bwin για την υιοθεσία της ευχής! Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Χ. Πατούνη, Σ. Αναγνωστίδη και Δ. Μπογδάνο τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: ΚΑΕ Ολυμπιακός, La Pasteria, Passarella

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).