Προτιμάει να μην λέει πολλά, το χαμόγελο όμως είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!

Λόγω της ασθένειάς του, έχει κάποιες δυσκολίες στην κίνηση και δεν επιτρέπεται να κουράζεται. Έτσι, λοιπόν, η αγαπημένη του ασχολία είναι να παίζει PlayStation! Για εκείνον δεν είναι απλά παιχνίδι, αλλά μία διέξοδος,  ένας τρόπος να νιώθει πιο κοντά με τους φίλους του! Όταν παίζει, δεν αισθάνεται διαφορετικός από τα υπόλοιπα παιδιά, καθώς δεν απαιτείται κίνηση και μπορεί να είναι πολύ καλός στο αγαπημένο του παιχνίδι, το Fortnite.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ευχή του Παναγιώτη σχετιζόταν με την αγαπημένη του ασχολία: ζήτησε να συναντήσει τους αγαπημένους του youtubers, τον Panos Dent Games και την Konstantina. Έλαμπε ολόκληρος και ήταν τόσο ενθουσιασμένος όταν μας έλεγε ότι ονειρεύεται να παίξουν όλοι μαζί Fortnite και μετά να φάνε burger με πατάτες τηγανιτές!

Το lockdown έφερε δυστυχώς, μία παρατεταμένη περίοδο αναμονής. Όπως για όλα μας τα παιδιά, έτσι και για τον Παναγιώτη, ετοιμάσαμε πολλές εκπλήξεις την περίοδο αυτή και έως ότου εκπληρωθεί η ευχή του. Είναι οι εκπλήξεις που εμείς οι νεράιδες ονομάζουμε wish journey ή αλλιώς ταξίδι της ευχής. Ένα βίντεο με ευχές για τα γενέθλιά του από τον αγαπημένο του Panos Dent, ήταν η τονωτική του ένεση. Πήρε δύναμη από την υπόσχεση του Πάνου ότι θα βρεθούν σύντομα και η χαρά του ήταν απερίγραπτη!

Έπειτα από αρκετό καιρό, έφτασε επιτέλους η ημέρα που ο νεαρός μας, μαζί με την οικογένειά του, ταξίδεψε από την ιδιαίτερη πατρίδα του για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα εκτυλισσόταν και η μεγάλη συνάντηση. Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς, όταν η οικογένεια έφτασε στο υπέροχο διαμέρισμα που είχαν εξασφαλίσει οι νεράιδες για τη διαμονή της. Μόλις το αντίκρυσαν ο Παναγιώτης και τα αδέρφια του, αναφώνησαν με ενθουσιασμό «Το πιο τέλειο μέρος!!! Μπορούμε να παίξουμε και κρυφτό!», που είναι και το αγαπημένο παιχνίδι του Παναγιώτη μας.

Αφού ξεκουράστηκε και φόρτισε τις μπαταρίες του για τα καλά, την επομένη το πρωί, βρέθηκε οικογενειακώς στο διάσημο studio των αγαπημένων του youtubers. Το άντρο του gaming όπου γίνονται τα γυρίσματα των video και των live του Panos Dent και της Konstantinas, ήταν στη διάθεσή του και μάλιστα σε αποκλειστικότητα. Οι οικοδεσπότες υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τον Παναγιώτη και τα αδέρφια του, που περιεργάζονταν το χώρο ρουφώντας κάθε στιγμή που ζούσαν δίπλα στους ανθρώπους που τόσο καιρό θαύμαζαν από την οθόνη. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις που απαιτούνται στην πρώτη γνωριμία και ξεκίνησε το παιχνίδι. Για να ενισχύσει την ομάδα, ο Panos κάλεσε ακόμα έναν αγαπημένο youtuber των παιδιών, τον Αlekkun! Έτσι, το παιχνίδι μοιράστηκε ανάμεσα στους 3 youtubers και στα παιδιά, που έζησαν αξέχαστες στιγμές gaming!

Ως γνωστόν, το παιχνίδι ανοίγει την όρεξη και έτσι όταν μεσημέριασε, όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί ο Παναγιώτης, βρέθηκαν όλοι μαζί σε ένα γνήσιο burger house για να απολαύσουν – τι άλλο – burgers με τηγανιτές πατάτες! Φυσικά το αγόρι μας κάθισε δίπλα στον αγαπημένο του youtuber, για να γνωριστούν ακόμη καλύτερα και να εκμεταλλευτούν κάθε λεπτό της συνάντησής τους.

Το χαμόγελο του Παναγιώτη που δεν έφευγε από τα χείλη του, το πρόσωπό του που έλαμπε, αλλά και η δήλωση στο τέλος της ευχής ότι όλα ήταν τέλεια, μας γέμισε χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να χαρίζουμε ελπίδα και αισιοδοξία στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Panos Dent Games και την Konstantina για την αγάπη και το χρόνο που αφιέρωσαν στον Παναγιώτη μας.

Αυτή η ευχή εκπληρώθηκε με τη βοήθεια όλων όσων έκαναν δωρεά στον εικονικό περίπατο του Οργανισμού μας κατά τη διάρκεια του lockdown!

τους εθελοντές μας: Θάνος Παλλίδης, Ανδρέας Ψάλτης

τους χορηγούς σε είδος: Brothers in Law, Miltos Patisserie & Catering, Nikos Patsidis Photography, Φιλιώ Γρηγορίου (βιντεοσκόπηση), Typomplouzakia

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)