Ο Παναγιώτης είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό και χαμογελαστό παιδί. Ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα, όταν μας γνώρισε, κάτι περίεργο για τα παιδιά της ηλικίας του που, στην εφηβεία, είναι πιο συγκρατημένα και «κλειστά». Η χαρά, βέβαια, ήταν όλη δική μας! Δεν έχασε χρόνο. Μας μίλησε αμέσως για την ευχή του: έναν υπολογιστή gaming για να μπορεί στον ελεύθερο χρόνο του να παίζει όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια με τους φίλους του, να ακούει μουσική και να παρακολουθεί ταινίες δράσης με αυτοκίνητα.

Παρά την πρώτη επικοινωνία μας ήταν σαν να μην πίστευε ότι η ευχή του θα εκπληρωθεί. Μόνο τη στιγμή που του στείλαμε το πρώτο από τα πολλά πακέτα που έμελλε να λάβει άρχισε σιγά-σιγά να πιστεύει ότι όλο αυτό που ζει είναι αληθινό.

Η ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του δεν άργησε και η αλήθεια είναι πως κύλησε τόσο όμορφα και γρήγορα. Ξεκινήσαμε πρωί-πρωί για να τον συναντήσουμε. Ο Παναγιώτης είχε δεν καμία απολύτως ιδέα. Κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί σε μία πίστα καρτ. Ο Παναγιώτης ήθελε εδώ και καιρό να ζήσει αυτή την εμπειρία. Φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά ξεκίνησε τον συναρπαστικό αγώνα. Και, μετά το άπειρο γέλιο που έριξαν κοροϊδεύοντας τους χρόνους της εθελόντριας που τον συνόδευε, η παρέα πείνασε. Όλως τυχαίως, υπήρχε τραπέζι κλεισμένο σε ένα από τα μαγαζιά της περιοχής!

Λίγο πριν αποχαιρετιστούμε είπαμε στον Παναγιώτη ένα μικρό ψέμα: τάχα ότι διψάσαμε και ότι θα θέλαμε να μας φέρει ένα ποτήρι νερό. Ο Παναγιώτης ανέβηκε στο σπίτι του όπου… Ναι, ήταν εκεί στημένα όλα! Ο υπολογιστής που τόσο λαχταρούσε βρισκόταν πάνω στο καινούριο του γραφείο. Η μαμά του, πολύτιμος βοηθός, είχε κρύψει το γραφείο, ώστε να εκπλαγεί ο νεαρός μας. Ο Παναγιώτης κρατούσε το κεφάλι του και δεν πίστευε στα μάτια του! Μέσα στον τρελό ενθουσιασμό του, στήθηκε ένα αυτοσχέδιο μουσικό πάρτι που απολαύσαμε τόσο εμείς όσο και εκείνος. Το εορταστικό κλίμα δεν έλεγε να κοπάσει εκείνη την ημέρα!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σταυρούλα Σεϊμένη, Τάκης Σωτηρίου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Secretlab ,ζαχαροπλαστεία Ντεγιάννης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!