Είναι μόλις 5 και το πνεύμα του οξύ! Πειράζει με τα αστεία του όλο τον κόσμο και ξεχειλίζει από χαρά και αγάπη! Ένα πειραχτήρι που το μόνο που ζήτησε ήταν… ένας εξίσου παιχνιδιάρης κολλητός!

Όταν έφτασε η ημέρα που ο ιδανικός «κολλητός» για τον Παναγιώτη γεννήθηκε, οι ετοιμασίες ξεκίνησαν. Όλα έπρεπε να είναι μελετημένα με προσοχή ώστε ο Παναγιώτης να περάσει μία αξέχαστη ημέρα. Ο Παναγιώτης ενημερώθηκε ότι πρέπει να ξεκινήσει από το σπίτι με ανάλαφρη αμφίεση και διάθεση!

Μαγιό, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες, πετσέτες ανά χείρας και ξεκινήσαμε! Οπλισμένος με την καλύτερη διάθεση και συνοδευόμενος από την οικογένειά του και τους φίλους του, έπαιζε επί δύο ώρες στο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες. Έκανε βουτιές και κατάβρεχε τους γύρω του ασταμάτητα, μεταφέροντας σε όλους την αισιοδοξία του και την ευτυχία του.

Καταφέραμε να τον βγάλουμε από το νερό μετά από πολλές ώρες και με πρόσχημα ένα δώρο. Ένα λευκό, μικροσκοπικό κουτάβι έκανε την εμφάνισή του και ο Παναγιώτης πάγωσε στη θέα του! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του!

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!», μάς εκμυστηρεύτηκε…

θερμά τους VolunΤeens για την οργάνωση της ευχής και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Μπουρνάζου Δήμητρα

τους χορηγούς σε είδος: Affidea, Aquapolis, Fresh Patisserie, Σταγάκης Γερανοί, eToy.gr, Pet Stop, Φλάκας Αναστάσιος

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!