Στην ευχή του Παναγιώτη, το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν οι νεράιδες ήταν η υπέροχη οικογένειά του! Μια οικογένεια αγαπημένη, σφιχτά δεμένη και πάνω απ’ όλα… μία οικογένεια δυνατή! Ο Παναγιώτης; Απ’ όταν μπορούσε να θυμηθεί τον εαυτό του, ήθελε μονάχα ένα πράγμα: να παίζει όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια και να απολαμβάνει με τους φίλους του ώρες ατελείωτης διασκέδασης… στον υπολογιστή! Έτσι, η αγάπη του για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια δεν εξέπληξε τις νεράιδες. Οι υποψίες τους, βέβαια, επιβεβαιώθηκαν, όταν άκουσαν την ευχή του: ένας σταθερός υπολογιστής!

Αμέσως μόλις τα νέα διαδοθήκαν, νεράιδες και ξωτικά στρώθηκαν στη δουλειά για να χαρίσουν στον Παναγιώτη τον καλύτερο υπολογιστή. Στο μεταξύ, οι νεράιδες του είχαν και μια άλλη έκπληξη: τον καλύτερό του φίλο! Ο ενθουσιασμός του Παναγιώτη εκτοξεύθηκε. Νόμιζε ότι την ημέρα της ευχής του θα ήταν μόνος. Ακολουθώντας, λοιπόν, τις οδηγίες που πήραν από τα ξωτικά, πήγαν να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά για να φτιάξουν τις πιο όμορφες κατασκευές. Και ενώ στους μικρούς μας είχε ανοίξει η όρεξη για μάθηση, ξαφνικά ειδοποιήθηκαν πως πρέπει να επιστρέψουν σπίτι όπου κάτι παράξενο είχε συμβεί.

Γεμάτοι περιέργεια, βιάστηκαν να επιστρέψουν πίσω το συντομότερο δυνατό. Εκεί, βρήκαν μια νεράιδα να τους περιμένει. Η νεράιδα οδήγησε τον Παναγιώτη στο δωμάτιό του. Ο Παναγιώτης, ανοίγοντας την πόρτα, βρήκε τον νέο του υπολογιστή! Ήταν γεμάτος φώτα που τρεμόπαιζαν και χρώματα. Όλος ο απαραίτητος για τα λατρεμένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια εξοπλισμός ήταν εκεί! Ο μικρός μας με τον φίλο του, όρμησαν σχεδόν αμέσως προς το μέρος του έτοιμοι να ανακαλύψουν όλα του τα μυστικά! Το βράδυ ο ύπνος θα έπαιρνε απαλά τον Παναγιώτη, ο οποίος δεν μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα του από τον υπολογιστή που τόσο καιρό περίμενε!

Στο τέλος της εκπλήρωσης της ευχής, η νεράιδα που ήταν εκεί μας μαρτύρησε ότι ήταν μια ιδιαίτερη εκπλήρωση ευχής! Γιατί; Γιατί ολόκληρη η οικογένεια ήταν ξεχωριστή!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή του Νικόλα μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Στέλλα Ηλιάδου, Μαρία Περμεκερλή, Μαρία Καρακίτσιου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Arkki Θεσσαλονίκη(χώρος ψυχαγωγίας- συνεργασία με AKTO College), Loryan Ζαχαροπλαστείο, Thessaloniki Pc

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!