Ένα παιδί χαμηλών τόνων, ευγενικό και ντροπαλό! Ο Παναγιώτης μας, μάς περίμενε με ανυπομονησία! Ήθελε να γνωρίσει τις νεράιδες του, να μιλήσει μαζί τους και να τους εκμυστηρευτεί την ευχή του!

Κι έτσι έγινε. Με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του, μάς εκμυστηρεύθηκε την πιο μεγάλη του επιθυμία!

Έναν υπολογιστή με μπλε φωτάκια για να ζωγραφίζει, να σχεδιάζει και να βλέπει ταινίες όταν τελειώνει τα μαθήματά του!

Ξεκινήσαμε από το σπίτι του Παναγιώτη, μια ηλιόλουστη ημέρα με προορισμό μια αίθουσα κινηματογράφου! Η αίθουσα ήταν άδεια και προετοιμασμένη να υποδεχτεί τον πρωταγωνιστή της ημέρας μαζί με την παρέα του. Η ταινία που παρακολούθησαν, ξεκαρδιστική και απολαυστική! Αυτό ακριβώς που χρειαζόταν για να ξεφύγει από την καθημερινότητά του…

Μαζί του ήταν και η Μαρία. Η αγαπημένη του φίλη και συμμαθήτρια, με την οποία μοιράζονται το ίδιο θρανίο και τις ίδιες ανησυχίες. Οι νεράιδες του, φρόντισαν να της χαρίσουν ένα κατακόκκινο φόρεμα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αφοσίωσή της στον Παναγιώτη! Ήταν κι αυτό κρυφή επιθυμία του νεαρού μας…

 

Ακολούθησε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, σχεδιασμένο για εκείνον, με τελικό προορισμό και «έπαθλο» αυτό που με τόση ανυπομονησία περίμενε να αποκτήσει!

 

Στην πορεία βέβαια, απέκτησε και πολλά άλλα συνοδευτικά αξεσουάρ και αντικείμενα. Δεν το περίμενε και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν όλα, δικά του! Και όταν επιτέλους βρήκε τον υπολογιστή, η χαρά του ήταν απερίγραπτη!

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως εκπληρώθηκε η ευχή του! Και φυσικά, ήθελε αμέσως να πάει σπίτι για να τον εγκαταστήσουμε!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Β. Μπόγρη, Ν. Κοντογιαννίδου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Odeon, Bitdefender, Pizza Hut, Pastry Family, Maison Marasil

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).