Η ιστορία της μικρής μας Παυλίνας ξεκινά δύο χρόνια πριν. Ναι, τότε! Πριν ξεσπάσει ο COVID-19 και εμφανιστούν οι καραντίνες. Τότε, γνωρίσαμε ένα ομιλητικό και γλυκύτατο 7χρονο κορίτσι που ονειρευόταν να πάει στη Disneyland. Δεν προλάβαμε καλά-καλά να της κλείσουμε τα εισιτήρια και όλα «πάγωσαν». Έτσι, όπως «πάγωσαν» όλες οι ευχές των παιδιών μας που είχαν ευχηθεί να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, «πάγωσε» και η ευχή της Παυλίνας.

Ήταν διατεθειμένη να κάνει υπομονή. Και έκανε! Αλλά το ένα lockdown διαδεχόταν το άλλο. Μεταξύ μας, δύο χρόνια αναμονής ήταν λογικό να την κουράσουν. Έτσι, άρχισε να σκέφτεται… Και να σκέφτεται… Και κατέληξε ότι ένα καίνουριο δωμάτιο θα ήταν το ιδανικό για αυτήν και τον αδερφό της. Μάλιστα, ήταν και η κατάλληλη στιγμή, καθώς σε λίγο καιρό θα μετακόμιζαν!

Προτεραιότητά μας ήταν, φυσικά, η Παυλίνα, αλλά δεν γινόταν να αφήσουμε και απέξω τον μικρό της αδερφό. Άλλωστε, στο ίδιο δωμάτιο θα έμεναν… Όπως όλα τα αδέρφια, υπήρχε μια μικρή «αντιπαλότητα». Αλλά η αδερφική αγάπη τους ήταν πολύ πιο δυνατή από αυτήν! Λόγω της ασθένειας, είχαν ταλαιπωρηθεί κι οι δύο αρκετά. Αλλά η ασθένεια ήταν πια παρελθόν!

Ήθελαν χωριστά κρεβάτια-κουκέτες. Το καθένα θα είχε το δικό του γραφείο από κάτω. Η αριστερή μεριά – της Παυλίνας – θα «ντυνόταν» στα ροζ, ενώ η δεξιά μεριά του δωματίου θα «φόραγε» τα γκρι της, με μερικά στοιχεία gaming.

Καθόλη την προετοιμασία του δωματίου, η νεράιδά της δεν παρέλειπε να της στέλνει δωράκια. Έτσι, δωράκι στο δωράκι πέρασε τάχιστα και ο καιρός της προετοιμασίας. Και μια μέρα, η Παυλίνα γυρνάει σπίτι και τι να δει; Δύο από τα ξωτικά μας να την περιμένουν! Της κάλυψαν τα μάτια και την οδήγησαν στο νέο της δωμάτιο. Η Παυλίνα από τον ενθουσιασμό της δεν σταμάτησε λεπτό να μιλάει. Στις νεράιδες χάρισε 100 βαθμούς και στα ξωτικά άλλους 100, σύνολο 200! Εμείς, της είχαμε ζητήσει να βάλει έναν βαθμό που φτάνει μόνο μέχρι το 10! Ο αδερφός της πήρε την ίδια χαρά με την Παυλίνα και έπεσε και ο ίδιος «με τα μούτρα» να δοκιμάσει το νέο του γραφείο.

Έτσι, βλέποντας τα δύο αδέρφια κατευτυχισμένα, αλλά με τα κρεβάτια τους ακόμα χωρισμένα, πήραμε κι εμείς τον δρόμο του γυρισμού. Ένα μόνο μυστικό σας έχουμε κρατήσει για το τέλος: Η Παυλίνα, ενώ κάναμε το πάρτι για το καινούριο της δωμάτιο, «ξετρύπωσε» από κάπου μες στο σπίτι μια κούτα να μας δείξει. Κάτι περίεργα χαρτιά και πράγματα είχε μέσα. «Ό,τι δώρο μου έχει ποτέ κάνει η νεράιδά μου, το έχω εδώ μέσα κρατημένο», μας εξήγησε. Και πράγματι, μέχρι και το χαρτί περιτυλίγματος των δώρων είχε φυλάξει. Όλα! Όλα τα είχε φυλάξει! Και συνεχίζει να τα φυλάει… σαν τα μάτια της!

θερμά την OK! Anytime Markets για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώργος Καραγάνης, Νάνσυ Ζαχαρίου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, IKEA, Jysk, Myikona, Vitex, Το Κάτι Άλλο Patisserie

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!